Internete išplito įrašas, kuriame amerikietis dainuoja savo mirštančiam kūdikiui

  • Teksto dydis:

Internete išplito širdį draskantis įrašas, kuriame vyras dainuoja „bitlų“ dainą savo mirštančiam naujagimiui, po to, kai gimdydama mirė vaikelio motina.

Chrisas Picco (Krisas Pikas) atsinešė gitarą į naujagimių skyrių, kad sudainuotų „Blackbird“ savo sūnui Lennonui (Lenonui), kuris praėjusį savaitgalį gimė pirma laiko, po skubios cezario pjūvio operacijos.

Berniukas gimė 24 savaičių, lapkričio 8-ąją, bet jo motina Ashley (Ešli) tą pačią dieną mirė.

Naujagimis Loma Lindos universitetinėje ligoninėje netoli Los Andželo išgyveno tris dienas ir mirė lapkričio 11-ąją.

Įrašas, kuriame tėvas dainuoja šalia kūdikio inkubatoriaus, ketvirtadienį jau buvo peržiūrėtas daugiau kaip pusę milijono kartų, kas kelias minutes tų kartų padaugėdavo dešimtimis tūkstančių.

„Mūsų brangios Ashley gyvenimas praėjusį savaitgalį buvo tragiškai, pribloškiamai nutrauktas. Jos brangaus kūdikio (gyvybė) trumpai virpėjo dar kelias dienas“, – rašoma memorialiniame tinklapyje.

Šeimos atstovas Brettas Wallsas (Bretas Volsas) sakė: „Artimiausias kelias dienas ... gedintis Chrisas bus su savo šeima, savo draugais ir savo bendruomene. Jis supranta stygą, kurią tai užgauna žmonėse, ir jam būtų įdomu pamatyti, kaip mes galėtume būti partneriai ir pagydyti kitus kenčiančius žmones“.

 


Šiame straipsnyje: dainuotitėtismirtiskūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių