Varškės spurgos su migdolais (originalus receptas)

Portalo kaunodiena.lt skaitytojas jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti varškės spurgų su migdolais. Reikės: 500g varškės;4 kiaušinių;5 šaukštų cukraus;3 šaukštelių vanilinio cukraus;1 šaukštelio sodos;1 šaukštelio acto;Migdolų (pagal skonį);Cukraus pudros;Aliejaus kepimui;1-2 stiklinių miltų; Gaminimas: 1. Į indą įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir viską gerai išplakame plaktuvu.2. Sudedame varškę. Kitame inde sodą nugesiname actu.(Pilame sodą ir actą, maišome tol, kol putoja ir beriame į varškės masę).3. Dedame miltus ir viską ranka maišome, minkome. Tuomet patikriname, ar tešla limpa į vieną gumulą. Jei ne, įberiame dar miltų.4. Pilame aliejų į puodą ir laukiame tol, kol įkais. Kol kaista aliejus, į lėkštę įpilame truputį aliejaus ir rankomis ją ištepame.5. Su aliejumi išteptomis rankomis imame dalį tešlos ir pirštais nuo viršaus suspaudžiame mažas spurgytes. Prieš kepimą, dar pagražiname jas.6. Dedame kepti į aliejų. Kepame tol, kol gerai iškeps. Patiekiame su migdolais ir cukraus pudra. Skanaus


NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
o kur čia tie migdolai naudojami?

jaunajam kulinarui

jaunajam kulinarui portretas
jei soda maisai su actu, gaunamas skystis, taigi skystis ne beriamas, pilamas. Ne mynkome, o minkome. Is teslos gaunamas gumulas, o ne gumbas. Koks tikslas yra i " lėkštę įpilame truputį aliejaus ir rankomis ją ištepame"- kam lekste teplioti, jei reikia rankas tepti?

Darata

Darata portretas
Spurgos yra nesveikas maistas, nes jos verdamos riebaluose, todel nereiketu jo reklamuoti. Geriau pasiulyti viso grudo miltu kepta bandele su migdolais, tai bus sveika ir skanu dideliems ir maziems.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių