„Patacones“: bananų užkandis, kuriuo Panamoje pakeičia ryžius Pereiti į pagrindinį turinį

„Patacones“: bananų užkandis, kuriuo Panamoje pakeičia ryžius

Tradicinis Panamos užkandis patacones – tai keptos žaliojo banano riekelės. Juo vietiniai sako pakeičiantys ryžius. Juos valgo su mėsa, dešra ir užgeria saldžiu vaisių gėrimu.

„Patacones“: bananų užkandis, kuriuo Panamoje pakeičia ryžius
„Patacones“: bananų užkandis, kuriuo Panamoje pakeičia ryžius / hartmeals.com nuotr.

Gaminant šį užkandį vaisiai nulupami, supjaustomi gabalėliais ir verdami aliejuje. Po pirmojo kepimo banano gabaliukai suplojami, tada vėl dedami į karštą aliejų.

Norint pagaminti patacones, aliejaus temperatūra turi būti labai aukšta, sako daugiau nei 25 metus juos kepantis užkandinės savininkas.

Čia, vienoje judriausių gatvių miesto centre, jis su darbuotojais apdoroja net 800 bananų per dieną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų