Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes

Maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė išleido jau ketvirtą ciklo „Gero maisto dienoraštis“ knygą. Kiekviena jų yra skirta konkrečiam metų laikui. Paskutiniojoje surinkti įvairūs rudens gėrybių receptai, ypatingas dėmesys skirtas daržovėms ir vaisiams.

„Yra nemažai konservavimo receptų – [patariu], kaip panaudoti visą derlių ir kaip panaudoti jį sveikiau. Taip pat yra daug raugintų daržovių receptų. Ir ne tik daržovių, pavyzdžiui, siūlau rauginti ir obuolius, ir kriaušes“, – pasakoja kulinarinių knygų autorė. 

Daugiau apie rudens receptus – pokalbyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių