Pirmoji Lietuvoje specializuota „Lenovo“ parduotuvė

Vilniuje, prekybos centre „Mada“ (Viršuliškių g. 40) atidaryta pirmoji Lietuvoje specializuota „Lenovo“ parduotuvė „ThinkShop“, kurioje prekiaujama šio kompiuterinės technikos gamintojo kompiuteriais ir jų priedais. Kartu su parduotuve pradeda veikti ir internetinis tinklalapis www.thinkshop.lt.

„Nors tai pirmoji specializuota parduotuvė Baltijos šalyse, tikiu, kad ateityje jų daugės ir šios parduotuvės bus vertingos vartotojams, norintiems gauti profesionalią pagalbą, išbandyti kompiuterinės įrangos galimybes“, – teigė „Lenovo“ atstovybės Lietuvoje vadovas Tomas Deržanauskas.

Parduotuvėje „ThinkShop“ prekiaujama stambiam, vidutiniam ir smulkiam verslui skirtais „ThinkPad“ ir „ThinkCentre“ kompiuteriais, labai smulkiam verslui ir namų vartotojams skirtais „Lenovo 3000“ serijos kompiuteriais, „ThinkVision“ monitoriais, „ThinkStation“ darbo stotimis, „ThinkServer“ serveriais, kompiuterių priedais. Visus produktus parduotuvėje galima išbandyti ir sužinoti, kaip juos vertina ekspertai.

Užsukę į tinklalapį www.thinkshop.lt, internautai virtualioje erdvėje galės susipažinti su produktų asortimentu ir, pasinaudoję „Lenovo“ partnerių tinklu, galės greičiau įsigyti norimą prekę. Tinklalapyje pateikiamos išsamios produktų charakteristikos, siūlomas platus kompiuterių priedų asortimentas.


Šiame straipsnyje: thinkshopLenovo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių