Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 3 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Gali atsinaujinti ryšiai su senais gerbėjais. Visgi nederėtų ieškoti nuotykių, romantikos. Avantiūrai nusiteikę asmenys pridarys daugiau žalos, nei patirsite malonumų jų paklausę ir prie jų prisidėję. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

JAUTIS. Diena nedžiugins, jei stengiatės įgyvendinti per dideles ambicijas arba turite šeiminių problemų. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos ilgai neduos ramybės.

DVYNIAI. Turėsite galimybių pabendrauti su draugais, giminaičiais. Galbūt iš jų sulauksite kažko, ko ilgą laiką tikėjotės. Regis, vienas toliaregiškas perspėjimas gali būti vertas ypatingo dėmesio, tačiau jūs galite to nesuprasti.

VĖŽYS. Nusimato problemų dėl tarpusavio santykių ar pinigų, atsiskaitymų. Lengvabūdiškas nuotykis ar kita pramoga gali per daug kainuoti. Verta pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą.

LIŪTAS. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai. Neatsargiu poelgiu galite įžeisti jūsų nepagarbos nenusipelniusį asmenį. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai.

MERGELĖ. Iš pat ryto pravartu imtis aktualios veiklos. Ji turbūt neblogai seksis ir nekils nesusipratimų. Visgi popiet būsite ne tokie užtikrinti ir ne tokie saugūs. Saugokitės pavojingų gyvių, tausokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto galvoje suksis mintys apie neatliktus darbus ir kitus rūpesčius. Vėliau nelengvas mintis išblaškys draugai, mėgstami užsiėmimai ar masiniai renginiai. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SKORPIONAS. Jeigu leidžiatės į kelionę ar vykstate tolėliau, pasistenkite namus palikti saugius ir tvarkingus.

ŠAULYS. Jausite poreikį pasidalyti su kitais savo mintimis ir troškimais. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Tačiau ši diena nebus tokia sklandi, kaip norėtumėte. Venkite rizikos kelyje.

OŽIARAGIS. Iš pat ryto būtų gerai sustyguoti kiek susijaukusius santykius. Būkite dėmesingi aplinkiniams. Tik nemanykite, kad galite pelnyti ar nusipirkti palankumą be jokių pastangų.

VANDENIS. Iki pietų labai svarbu užbaigti kai kuriuos darbus, atlikti pareigas, įvykdyti seną pažadą, antraip popiet kils santykių krizė. Nekelkite kategoriškų ultimatumų, neprimetinėkite savo valios kitiems.

ŽUVYS. Diena gali būti smagi, jeigu jus sups draugiški ir malonūs žmonės. Visgi pasitaikys nepatikimų, apgaulingų pašnekovų. Saugokite savo fizinę ir psichikos sveikatą. Venkite svaigalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių