Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 30 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Bendraukite, rašykite, skambinkite, būkite draugų, pažįstamų ir artimųjų apsuptyje. Šiandien jums nepakenks intensyvus bendravimas, šmaikštus flirtas. Seksis kūrybinė veikla.

JAUTIS. Diena gali būti produktyvi ir atpalaiduojanti. Visus nesklandumus, kilusius namuose, galima išspręsti be ypatingų pastangų – tereikia parodyti, kokie svarbūs jums yra aplinkiniai.

DVYNIAI. Šiandien galite pademonstruoti ypatingą veiklumą, apsukrumą, organizacinius ar sportinius gebėjimus. Jeigu gerais darbais nusipelnėte sėkmės, Fortūna neabejotinai atsisuks veidu į jus.

VĖŽYS. Pasistenkite išnaudoti kiekvieną progą atsipūsti, palepinti savo kūną, pastiprinti sveikatą, nervus. Venkite intensyvios, daug jėgų reikalaujančios veiklos. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų.

LIŪTAS. Daug dėmesio sulauksite iš draugų, pažįstamų ir gerbėjų. Galite būti pakviesti į proginį vakarėlį, visuomeninį renginį, interviu. Kad ir kur nueitumėte, būsite pastebėti ir įvertinti.

MERGELĖ. Regis, pradėsite sėkmingiau, vikriau darbuotis arba sugebėsite padaryti veiklaus asmens įspūdį potencialiam darbdaviui. Net ir atostogaudami nesėdėsite rankų sudėję, o sieksite tam tikrų aukštumų.

SVARSTYKLĖS. Galite šauniai pasirodyti žinomiems, populiariems žmonėms. Nesunkiai užmegsite norimus kontaktus, praplėsite akiratį.

SKORPIONAS. Įtempta, bet daug žadanti diena. Jeigu sulauksite pasiūlymo investuoti, bendradarbiauti, nenumokite ranka. Apsvarstykite. Gera diena ieškoti rėmėjų, darinėti finansines sutartis.

ŠAULYS. Gali būti, kad ieškosite naujų galimybių pritaikyti savo sugebėjimus, išpopuliarėti. Regis, kiti ne iš karto įvertins jūsų pastangas, įdirbį ar investicijas.

OŽIARAGIS. Diena palanki darbo paieškoms, jeigu tai aktualu. Galite tvarkyti ir ūkio reikalus, ir rūpintis įvaizdžiu, sveikata, atlikti retesnę grožio ir higienos procedūrą, įsigyti norimą gyvūną ar technikos prekę.

VANDENIS. Šiandien ieškosite bendros kalbos su giminaičiais, kaimynais. Verta leistis su jais į diskusijas ir jas provokuoti tik tuo atveju, jeigu esate geranoriškai nusiteikę.

ŽUVYS. Šiandien įsigyta buitinė technika turėtų ilgai tarnauti. Galite sulaukti konkrečios pagalbos iš artimo žmogaus. Kita vertus, už blogą poelgį ar nekokybišką darbą gerumu atlyginta nebus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių