Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 28 d.)

  • Teksto dydis:

AVINAS. Jums rūpės susitvarkyti svarbiausius reikalus, pasirašyti sutartis. Komercinius ir prekybinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Būkite labai atidūs prie vairo, neviršykite saugaus greičio. Kelionėms ypač rizikingas vėlus vakaras. Venkite svaigalų.

JAUTIS. Šiandien negailėsite pinigų grožio procedūroms, naudingiems ir dailiems daiktams, šventinei atributikai. Arba patys sėkmingai prekiausite ir neblogai užsidirbsite.

DVYNIAI. Šiandien nepasikliaukite nei savo, nei kitų demonstruojamomis emocijomis, nerizikuokite reputacija. Mažiau kalbėkite apie kitus asmenis, neregzkite intrigų. Lengva ir jums patiems atsidurti apkalbų taikinyje, santykius sujaukti keistais nesusipratimais.

VĖŽYS. Nestokosite vaizduotės. Gera diena kūrybai ir gilinimuisi į paslaptis. Visgi neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų vien tik išgirdę apkalbas arba remdamiesi nepatikrintais įtarimais, spėlionėmis. Saugokitės infekcijų.

LIŪTAS. Visuomeninėje srityje besiklostanti situacija skatins jus tapti veiklesnius, rizikuoti. Regis, rasite bendraminčių, draugų, pasirengusių jus paremti. Visgi pasistenkite neįsiskolinti, pernelyg neįsipareigoti.

MERGELĖ. Nelengvai spręsis kai kurios aktualios problemos. Stigs supratimo, palaikymo tiek iš kolegų, tiek iš artimųjų. Vieniems atrodys, kad jūs stengiatės išsisukti nuo pareigų, kitiems – kad kažką dangstote, slepiate. Nesivelkite į intrigas.

SVARSTYKLĖS. Nelabai seksis laikytis numatyto dienos plano. Stenkitės neprarasti kantrybės, į viską žvelkite truputį ramiau ir optimistiškiau. Apdairiai elkitės kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Jeigu nesate sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, jei šiandieną ant galvos užgrius rūpesčiai. Regis, ir dabar būsite linkę prarasti finansinės realybės jausmą. Vakare verčiau nenaršykite internete ir neužsisakinėkite prekių.

ŠAULYS. Mielai bendrausite su tais pažįstamais žmonėmis, kurie spinduliuoja simpatiją, maloniai elgiasi, flirtuoja. Tarp namų sienų atrodys žymiai nuobodžiau. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais.

OŽIARAGIS. Profesinėje arba ūkinėje veikloje norėsis nuveikti daug, bet pavyks kur kas mažiau. Tai gali būti susiję su jūsų ar artimo žmogaus, augintinio problema, negalavimu ar pan.

VANDENIS. Kūrybinio darbo atstovams diena gali būti dosni – aplankys įkvėpimas, kils idėjų. Kita vertus, kai kurios aplinkybės bus stipresnės už norus ir valią. Pasistenkite neprarasti to, ką turite. Būkite atidesni vaikams.

ŽUVYS. Kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius. Kai kurios jūsų nuojautos ir baimės gali būti ne be pagrindo. Pasistenkite būti atsargesni kelyje. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 26 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 26 d.)

    AVINAS. Būsite kupini pasitikėjimo savimi, ambicijų, todėl rinkitės aktyvius užsiėmimus ir netausokite energijos. Kai turite tiek jėgų, polėkio, nedera tinginiauti. Visgi sveikatą prisižiūrėkite, nes nesate nepažeidžiami. JAUTIS. Galite jausti...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 25 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 25 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę intymiai bendrauti, tyrinėti savo ir kitų jausmus. Kas atrodė paviršutiniška, gali pasirodyti gana svarbu. Neskubėjimas pravers. Klausykitės vidinio balso. JAUTIS. Jeigu pasiseks, šiandien galite atnaujinti...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 24 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 24-ajai, trečiadieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 23 d.)

    Astrologinė prognozė liepos 23-iajai, antradieniui. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 20 d.)

    AVINAS. Tai bus nebloga diena ne tik atostogauti, bet ir pasidarbuoti, jeigu turite prisiplanavę daug veiklų arba vairuojate, sportuojate, vykdote pervežimus. Augs poreikis judėti, kur nors vykti. JAUTIS. Kelionės, kontaktai su įtakingais veikėjais, u...

  • Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.
    Astrologinė prognozė liepos 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? AVINAS Savaitės pradžioje seksis bet kokia veikla, tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus aplinkiniams ir įgyvendinti tai, ką norite. Jeigu pirksite technikos, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarking...

    1
  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 19 d.)

    AVINAS. Jeigu esate kelionėje, kelyje, itin pavojingas šį kartą bus jūsų neišsimiegojimas, svaigalų poveikis ar pan. Kad ir ką dirbsite ar veiksite, susikaupkite JAUTIS. Labiau atsižvelkite į artimų žmonių ir kolegų poreikius bei in...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 18 d.)

    AVINAS. Tikriausiai neišvengsite sumaišties, sunku bus susigaudyti, kas teisus ir kuo pasitikėti. Galbūt mėginsite susisiekti su specialistu, kad jums padėtų, paaiškintų. Jeigu keliaujate, galite kiek išklysti iš kelio....

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 17 d.)

    AVINAS. Palanku užsiimti veikla, susijusia su informacija, kelionėmis, tarptautine komercija. Galbūt iš užsienio ar oficialios institucijos gausite žinią, kvietimą susitikti su dominančiu asmeniu. JAUTIS. Jūsų aplinkoje sklandys permainų dva...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(liepos 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (liepos 16 d.)

    AVINAS. Aklai nepulkite į naujoves, neskubėkite investuoti, ką nors skolintis arba skolinti pinigų, žaisti azartinių žaidimų. Pasisaugokite įvairių provokacijų, nes lengva patirti žalą. JAUTIS. Lengva ką nors sugadinti tiek santykiuose, tiek kar...

Daugiau straipsnių