Neišgyveno V. Baumilos draugų šuo: įtaria, kad buvo nunuodytas

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Vaidotas Baumila įspėja keturkojų augintinius. 

„Vakar praradome draugą kokerspanielį Dribsnį. Naujamiestyje kažkoks psichinis ligonis palieka „skanėstų“ su nuodais. Visą dieną žaidėme, o vakare draugo jau nebėra. Labai prašau kaimynų iš Aguonų, Šaltinių, Mindaugo, Naugarduko gatvių būti atidiems ir stebėti įtartinai besielgiančius praeivius, o šunų augintojams – nepaleiskite savo šeimos narių nuo pavadžio“, – feisbuke sekmadienį rašė V. Baumila.

Pasakojimų, kad šiame rajone Vilniuje nuodijami gyvūnai, pasitaikė jau ne kartą. Neseniai apie sunegalavusį keturkojį pranešė ir Naujamiestyje gyvenanti fotografė Neringa Rekašiūtė.

„Vienas rajono šuniukas neišgyveno nunuodijimo, – pasidalijusi V. Baumilos žinute pirmadienį feisbuke rašė fotografė. – Šiuo metu kalbamės su nukentėjusių šuniukų šeimininkėmis, rašysim bendrą pareiškimą policijai. Jeigu matėte įtartinai besielgiančių žmonių Mindaugo, Aguonų, Šaltinių gatvėse ar turite kokios informacijos, būkit geri, susisiekite.“

Praėjusią savaitę fotografė rašė, kad, jos žiniomis, per tris dienas keturiems sunegalavusiems šunims buvo būdingi tie patys simptomai: traukuliai, nesiorientavimas aplinkoje, epilepsijos priepuoliai.

„Vakar net galvojome, kad Spinoza apako visiškai. Bet šiandien šiek tiek gerėja situacija. Žodžiu, būkite atsargūs. Labai baisu, labai neįtikima, nes tokio žmonių žiaurumo aš neįsivaizdavau, – rašė moteris. – Bet iš jūsų žinučių gausos suprantu, kad tai aktualu visuose rajonuose ir kartojasi periodiškai.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galas

Galas portretas
Priejo baumiliukas liepto gala, jau draugu sunis nuodija....

Anonimas

Anonimas portretas
Bjauriausia tai,kai laiptinėje mišrūnas didelis be antsnukio eina,nutrypia laiptus iš lauko vedamas,bet jo šeimininkė niekada neplauna laiptų, visur skraido plaukai...Kas šitą reikalą privalėtų sutvarkyti?Kur tie nuodytojai,ar jų Kaune nėra?

Anonimas

Anonimas portretas
Lbai biaurus vaizdas kaip suo laizo veida
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių