Premjeras: ekonomikos atsigavimas matomas, bet atsipalaiduoti negalima

Lietuvoje ekonomikos atsigavimo požymiai yra aiškiai matomi, tačiau tai nereiškia, kad galima atsipalaiduoti, ketvirtadienį sakė premjeras Andrius Kubilius, prieš pristatydamas Seimui Vyriausybės veiklos ataskaitą.

"Kas turbūt būtų svarbu, tai pasidžiaugti visiems kartu, kad tikrai mes - ne Vyriausybė, o visa Lietuva - sugebėjome 2010-aisiais metais jau pradėti kilti iš tikrai sunkiausios krizės, ir tuos ekonomikos atsigavimo požymius pakankamai ryškiai jau visi matome. Dar kartą norisi perspėti, kad tikrai tai neleidžia atsipalaiduoti", - Žinių radijui ketvirtadienį sakė ministras pirmininkas.

Kalbėdamas apie nuveiktus Vyriausybės darbus, jis sakė, kad pradėta keisti energetikos sistema, stiprėja kova su korupcija.

"Matome vis labiau įsisiūbuojančią kovą su korupcija, su neskaidriais viešaisiais pirkimais, su kontrabanda, su šešėline ekonomika, skaidrėja energetikos dalykai. Šita sritis, mano manymu, irgi yra labai svarbi ir 2010-aisiais metais - čia matėme nemažai naujų darbų, kurie nuteikia viltingai", - sakė premjeras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
a per koki mikroskopa matomas??? paprasta, ar elektronini???

jis

jis portretas
ligonis totalus.kaip ji toleruoja savi?

qqq

qqq portretas
Prakeiktas lovio partijos kuilys- nevisprotis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių