Anglijos restorane „Lindeth Howe Country House“ dirbantis virtuvės šefas Marcas Guibertas sukūrė brangiausią pasaulyje desertą. Jo vertė - beveik 86 tūkst. litų (34 tūkst. dolerių).
M.Guibertas patenkina žmonių, už maisto kąsnį galinčių suploti nemenką sumelę, poreikius. Štai kodėl jis pagamino brangiausią pasaulyje desertą.
Į pudingo sudėtį įeinanti šampano želė, prabangus keturių rūšių belgiškas šokoladas, aukso lapeliai ir 2 karatų deimantai vertinami 86 tūkst. litų.
Pudingas bus pristatytas Nacionalinėje šokolado savaitėje, kuri vyks iki spalio 17 dienos, jį taip pat bus galima išvysti viešbutyje „Lindeth Howe Country House“.
Užsimanę paragauti šio skanėsto, turės jo užsisakyti prieš tris savaites.
"Marcas išnaudojo visą savo kulinarinį talentą, kad suderintų šokoladą, šampaną, aukso lapelius ir deomantą. Desertas atrodo nuostabiai, jo skonis - neįtikėtinas, o kaina - atitinkanti kokybę", - pristatydamas desertą sakė viešbučio vadovas.
Naujausi komentarai