Vyro lavoną „Respublikoje“ rado vaikai

Kauną šiurpinančiame pastate Karaliaus Mindaugo prospekte, „Respublikos“ viešbutyje, vaikai rado vyro lavoną.

Prieš porą mėnesių nuėmus pastato-vaiduoklio tvorą, ši apleista teritorija tapo dar prieinamesnė ne tik asocialiems asmenims, bet ir vietos pavojingiems žaidimams ieškantiems vaikams.

Policijos pareigūnai pranešimą, kad apleistame pastate yra negyvas žmogus, gavo penktadienį apie 20 val. Pradėjęs irti vyro kūnas rastas viešbučio pirmajame aukšte. Policijos duomenimis, vyriškio lavoną užtiko po pastatą landžioję vaikai. Apie šiurpų radinį jie papasakojo tėvams, šie pranešė policijai.

Iš pat pradžių neatmesta versija, kad vyriškis buvo nužudytas ir lavoną bandyta slėpti. Atliekant teismo medicinos ekspertizę, pirminių smurto požymių nustatyta nebuvo, todėl smurtinės mirties priežastį pareigūnai linkę atmesti. Panašu, kad vyriškis mirė sava mirtimi.

Manoma, kad apleistame pastate vyriškis kurį laiką gyveno – šalia jo buvo rasta drabužių, asmeninių daiktų. Tarp jų – asmens dokumentas, leidęs nustatyti mirusiojo asmenybę. 1947 m. gimęs vyriškis pastovios gyvenamosios vietos neturėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Res

Res portretas
Kas kaltas, kad pastatas iki šiol buvo apleistas ? Kas nuvarė Kauną į šiukšlyną ? Ir dar šitie ponai viliasi gauti vietos po saule ? Gal bent jau dabar ateis galas šitai aferistų šutvei.

Taigi

Taigi portretas
Gal naujoji miesto valdžia kaip nors išsiaiškins, kaip Kaunas " neteko" šio pastato, gal ras kaltuosius ir anie padengs nuostolius miestui?

beje

beje portretas
kitoj apleistoj statyboj - Šiaulių gatvėj gal net keturi lavonai per keliolika metų surasti, matyt, investuotojų, užtat ir stovi toliau griuvėsiai, ane?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių