Vilniuje nuo geležinkelio aukštos įtampos laidų užsidegė paauglys, jį gelbėjęs medikas

Vilniuje, Naujosios Vilnios rajone, nuo elektros iškrovos iš geležinkelio aukštos įtampos laidų pirmadienį užsidegė paauglys bei jį gelbėjęs medikas, abu nukentėjusieji – sunkios būklės.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja, nelaimė apie 16 val. įvyko sostinės V. Kojelavičiaus gatvėje.

Pagal pirminę informaciją, 17 metų vaikinas buvo su 15-mete drauge, jie uždaroje aptvertoje teritorijoje laipiojo per vagonus ir vaikinas užkabino laidus.

Paauglys patyrę traumą ir liko gulėti ant cisternos degančiais drabužiais. Į įvykio vietą atvykę medikai su policijos pareigūnais bandė vaikiną nukelti nuo cisternos.

Medikui greičiausiai nepastebėjus laidų, jį taip pat nutrenkė elektros srovė, užsidegė jo drabužiai. 1969 metais gimęs vyras nukrito ant žemės.

Pareigūnai suteikė jiems abiems pagalbą – pirminiais duomenimis, vaikinas apdegė apie pusę kūno, medikas neteko sąmonės.

Jie abu sunkios būklės išvežti į ligoninę, gydomi reanimacijoje.

 


Šiame straipsnyje: nelaimėlaidaielektrapaauglys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinantis

Zinantis portretas
Arba vyriskuma savo mergai irodinejo, arba keliauti nemokamai vagonais norejo. Cia 25kw ac jam taip trenke? Liudna del nekalto gelbetojo.

????

???? portretas
"paklausti, kodel aukstos itampos laidai buvo prieinami paaugliui, kodel laidai nebuvo atjungti nuo aukstos itampos, kas uz tai atsakingas turetu buti nubaustas" - laidai yra technologijų dalis, jie yra elektros traukos dalis. O koks velnias nešiojo tą paauglį prie tų laidų, ir manau kad yra maža tikimybė kad išgyvens - praktika rodo, kad ir mažesni nudegimai yra mirtini, nes kyla komplikacijos? Ir stebuklas kad iš karto nebuvo mirtinai traumuotas, matyt todėl, kad srovė nutekėjo drabužiais, kurie užsidegė. Antraip būtų akimirksniu pats nepataisomai sudegęs - nervų sistema, vidaus organai, juk čia aukšta įtampa

noriu

noriu portretas
paklausti, kodel aukstos itampos laidai buvo prieinami paaugliui, kodel laidai nebuvo atjungti nuo aukstos itampos, kas uz tai atsakingas turetu buti nubaustas
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių