Vilniuje blaivumą pasitikrinti atsisakęs vairuotojas sulaikomas sumušė moterį

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrityje pirmadienį pareigūnams įkliuvo neblaivūs automobilių ir traktoriaus vairuotojai. Vienas per sulaikymą paleido kumščius į moterį.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, gegužės 10 d. apie 15.19 val. Širvintų rajone, Gelvonuose, Mikalajūnų gatvėje, neblaivus (1,59 prom.) vyras, gimęs 1969 metais, vairavo traktorių „Jumz-6“.

Tos pačios dienos vakarą, 19.44 val. Vilniuje, S. Stanevičiaus gatvėje, buvo sulaikytas galimai neblaivus vyras, gimęs 1969-aisiais, vairavęs automobilį „Volvo S80“. Blaivumą tikrintis jis atsisakė. Sulaikant vyras sumušė moterį, gimusią 1967 metais, o dalinės apžiūros metu jo rankinėje rasta galimai narkotinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, transporto priemonės vairavimo esant neblaiviam ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Taip pat pirmadienį 21.20 val. Švenčionių rajone, Švenčionėlių seniūnijos ribose, kelio Švenčionėliai-Raudonė-Zablatiškė 15 kilometre, neblaivus (1,77 prom.) vyras, gimęs 1975-aisiais, vairavo automobilį „Opel“.Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės vairavimo esant neblaiviam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių