Tarnybų sujudimas Trakų rajone: Neryje rastas vyriškos lyties skenduolis

  • Teksto dydis:

Trakų rajone esančiame Valų kaimelyje, Neryje, rastas vyriškos lyties skenduolis.

„Buvo gautas pranešimas. Nuvyko mūsų pajėgos, ištraukė nuskendusį žmogų ir perdavė policijos pareigūnams“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams pirmadienį, gegužės 1-ąją, sakė ugniagesių atstovas.

Kaip rašo delfi.lt, apie vyriškos lyties skenduolį pranešė baidare plaukęs žmogus. Kūnas – stipriai suiręs.

Pasiteiravus, ar tai galėtų būti vasarį Vilniuje dingęs 15-metis Mykolas Davidonis, ugniagesių atstovas nei patvirtino, nei paneigė. Jis teigė, kad Policijos departamentas šiuo metu aiškinasi aplinkybes ir skenduolio asmenybę.

Primename, kad 15-mečio vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 4-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo tądien apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.  Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
galejo ji nurengt duot i galva ir imest juk kasdien pranesa o kiek nepranesa baisu kur gyvename ? ir ta daro uzsilyke ir atvyke sionsatanystiniai padarai ireminti i administracini valdyma u spec t ...z...= 0

Anonimas

Anonimas portretas
Deja, čia jis ir yra. Pagaliau tėvams baigėsi nežinia, galės palaidoti.

Ne

Ne portretas
Vien jis dingęs, dar anksčiau dingo Gotautas, gal jo kūną rado
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių