Sostinės prekybos centro parduotuvėje – kvepalų padirbiniai

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai vieno sostinės prekybos centro parduotuvėje rado kvepalų padirbinių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo prekių ar paslaugų ženklo naudojimo. Už šią nusikalstamą veiką numatoma bauda arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, vieno prekybos centro parduotuvėje nustatyta, kad prekiaujama „Chanel“ kvepalais, neturint Šveicarijos įmonės „Chanel Sarl“ leidimo naudoti šio prekės ženklo. Šio tyrimo metu paaiškėjo, kad Marijampolėje registruota įmonė prekiauja įvairių rūšių kvepalais, pažymėtais garsių gamintojų prekių ženklais: „Chanel“, „D&G“, „Paco Rabanne“, „Hugo Boss“, „Freferic Malle“, „Gucci“, „Carolina Harrera“, „Armani“ ir kt. prekybos centruose ir internetinėje parduotuvėje.

Rugpjūčio 13 d. pareigūnai atliko kratą Marijampolėje registruotos įmonės savininko namuose – čia aptikta nedidelė laboratorija, kurioje buvo gaminami ir pilstomi kvepalai. Joje buvo rasta įvairių rūšių kvepalų ir medžiagų joms gaminti, lipdukų-etikečių, pažymėtų garsių gamintojų prekių ženklais, kurie buvo klijuojami ant gaminių. Taip pat pareigūnai atliko kratas Vilniaus, Šakių, Marijampolės ir Elektrėnų prekybos centruose, kuriuose buvo realizuojamos prekės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirkėja

Pirkėja portretas
Gal gali,man kas nors paaiškinti,tai kodėl šios prekės nėra konfiskuotos ir prekiaujama toliau?

Kristina

Kristina portretas
Sveiki, kvapų kompozicijos gaminamos Šveicarijoje, mūsų įmonė juos turi leidimą išduotą LR valstybės, kvapų kompozicijas pilstyti. Jas pilstome savo laboratorijoje. LR policija su suinteresuotais asmenimis išpūtė tokį burbulą, išaiškino tokį kriminalą, kad protu nesuvokti. Patys policininkai ir tarnautojai, nesupranta, ką rado, ką konfiskavo, o jau rankytėm ploja ir falsifikatais vadina. Mieli klienai, kaip dirbome taip ir dirbsime ir jokiais falsifikatais mes neprekiaujame ir CANEL 5 puode neverdam. Mes turim savo įmonės logotipą.

Eva

Eva portretas
“Parfumerinė esencija” toks bendras jų pavadinimas. Pirkau prieš mėnesį aliejinius kvepalus Palangoje, Basanavičiaus g. esančioje prekybos vietoje- sakė, kad Šveicarijoje gaminami. Mmm.. nuo kada Šveicarija randasi Marijampolėje? Kodėl lietuviai verslininkai labai daugumoje atvejų meluoja...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių