Sostinės policijai įkliuvo du narkotikų turėję asmenys

  • Teksto dydis:

Vilniuje penktadienį policijos pareigūnams patikrinus du įtartinus asmenis, pas juos rasta galimai narkotinių medžiagų, pranešė Vilniaus policija.

Naujininkų gatvėje, 12 val. 50 min., policijos pareigūnai patikrino automobilyje BMW sėdinčius du asmenis. Pas juodu aptikta folijos lankstinukų su galimai narkotine medžiaga viduje.

Vieno asmens, gimusio 1987 metais, šortų kišenėje rastas vienas, o kito asmens, gimusio 1988 metais, kelnių kišenėje rasta 12 folijos lankstinukų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš nesuprantu

Aš nesuprantu portretas
Su jaunimo sulaikymais pareigunus vien sekme lydi. O barygos toliau koka , hera, gaidy kiša bevaliams... Kodėl minimali sėkmė su suknistu nelegaliu taboru? Mazai ekspertu turim ar expertai tik prie vaiku prisikambineja ir gadina jiems gyvenimus del suktines kazkokios kurios efektas tikrai silpnesnis uz alkoholio,. Zodziu... o alkoholi *isa ir p**sa, zmonas dauzo, vaikai viska mato, ale px issiblaivys pagalvos... ir taip kas savaite... Durnynas ta lietuvele, durnius matyt ir reikia isnaudot, o durniai ir toliau tyli ir nieko nedaro... Geda... Blm kiek nuzudimu vien per siuos metus del alkoholio, o gi alkoholis sutvarkytas, negali velai pirkt ir t.t ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių