Iš mokyklos – į ligoninę su žastikaulio lūžiu

  • Teksto dydis:

Vilniaus ligoninėje gydomas žastikaulio lūžį progimnazijoje patyręs berniukas.

Kaip skelbia policija, ketvirtadienį, apie 13 val. 30 min., į Vilniaus ligoninę iš Skroblų gatvėje esančios Gerosios Vilties progimnazijos pristatytas 11-kos metų berniukas.

Jis paaiškino, kad susižalojo parkritęs, kai pastūmė kitas mokinys.


Šiame straipsnyje: mokyklanelaimėlūžo kaulas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O juk realiai dėl to kalta TIK ta juodoji seimo Š**: "Vaikų saviraiškos teisių negalima varžyt"... - tai tie ir nesivaržo besistumdydami.

Saulenis

Saulenis portretas
Lietuvoje nėra atsakomybės ir vadovaujantiems taip gerai. NIEKUR nėra kaltų. Lietuvoje degina namus, sukelto gaisro metu sudegino ir jauną vyrą. Vienas iš padegėjų (nenormalus iškrypėlis ?) gan ramiai vėpso. Kaip bus nubaustas ??? Kitas "nepilnametis,bausmės išvengs".Na,šiuo atveju, PRIVALĖTŲ BŪTI GRIEŽTAI NUBAUSTI "nepilnamečio" bandito TĖVAI. O ką,šiuo klausimu,pasakys D. Šakalienė ? Greičiausiai - nieko. Tylės. Gal vėl peršoks į kt.partiją. Dabar- kitu klausimu: 4 teisėsaugos korumpuoti darbuotojai savo noru išeina iš darbo. O kur atsakomybė ? Lietuvoje niekas nesikeičia. Visur,per rinkimus išlindo ir vadovauja tie patys sukti žmonės,su savo giminėmis, "draugėmis",žiūrintys tik savęs. Į EP, taipogi veržiasi buvusieji, Lietuvai nedirbę nieko doro. Liūdna !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių