Kontrabandininkų slėptuvės nesikeičia – aptiktas dar vienas „taškas“

  • Teksto dydis:

Vyro namuose aptikta apie 40 l skaidraus skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą bei neteisėtai laikomų akcizais apmokestinamų prekių.

Šalčininkų rajono policija, siekdama užkardyti nelegalią akcizais apmokestinamų prekių apyvartą bei tikrindama informaciją, kovo 29 d. apsilankė Šalčininkų rajone, Jašiūnų miestelyje, 53-ejų metų amžiaus vyro namuose.

Vyro namuose policijos pareigūnai rado 826 pakelius įvairių cigarečių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolėmis. Kratos metu rasta ir apie 40 l skaidraus skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą, bei kitų neteisėtai laikomų akcizais apmokestinamų prekių.

Policijos pareigūnai atkreipia dėmesį, kad tokios slėptuvės kaip šulinys, tualetas ar tvartas jiems yra puikiai žinomos, todėl naudotis tokiomis slėptuvėmis – beviltiška.

 

 

Šalčininkų rajono policijos pareigūnai dėkoja gyventojams už pagalbą nustatant nelegalios prekybos atvejus bei ragina būti pilietiškais ir apie vietas, kuriose prekiaujama nelegaliais tabako gaminiais, ar asmenis, užsiimančius neteisėta veikla, pranešti bendruoju pagalbos tarnybų tel. 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ką tu ten praneši,policiją išduoda jeigu pasakai kas, kur ,kada.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių