Eišiškių plente jaunas vyras surengė pavojingą „šou“

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Eišiškių plentu važiavę vairuotojai galėjo pamatyti neįprastą vaizdelį – jaunas vyras gatvėje surengė sveikatai pavojingą šou.

Plentu važiavęs vienas vairuotojų feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje II“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip į gatvę prieš atvažiuojančius automobilius puldinėja jaunas vyras.

Jis emocingai mosikuodamas rankomis vidury gatvės tai stabdo automobilius, tai rodo ženklus, kad leidžia pravažiuoti.

Gatvėje surengtą „reidą“ jaunuolis dar paįvairina keistais šokių judesiais.

Toks jauno vyro elgesys, išties, pavojingas. Filmuotoje medžiagoje matyti, kad supratingi vairuotojai mažina greitį ir stengiasi gatvėje šėlstančio jaunuolio nesužaloti, tačiau toks šou viduryje intensyvaus eismo plento galėtų baigtis ir skaudžia nelaime.

Į keistą jaunuolio elgesį vairuotojai internete sureagavo įvairiai. Vieni kategoriškai teigė, kad jaunas vyras apsvaigęs arba nuo alkoholio, arba nuo narkotinių medžiagų. Kiti priminė, kad čia Kirtimų rajonas, o netoliese yra įsikūręs romų taboras, kur klesti prekyba kvaišalais.

Kiti internautai tokie pikti nebuvo, ir sakė, kad gal jaunuolis tiesiog apsvaigęs nuo pavasarinės saulės, arba kiti nepamiršo ir siaučiančio koronaviruso. Šmaikštavo, kad galbūt tokį keistą elgesį sukelia viruso infekcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nejaugi

Nejaugi portretas
niekas nesugebėjo tam jaunuoliui iškviesti psichuškės sanitarų? Matyt labai jau patiko tas šou :)))

netoli

netoli portretas
nuo taboro nuėjo.... :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių