Bus teisiama septynmetės gyvybę nusinešusią avariją sukėlusi studentė

Generalinė prokuratūra penktadienį pranešė apie baigtą ikiteisminį tyrimą, kuriame 22 metų vilnietė studentė L. P. yra kaltinama sukėlusi avariją, per kurią žuvo septynmetė mergaitė.

Bylos duomenimis, eismo nelaimė įvyko praėjusių metų liepos 26-ąją. Molėtų rajone. Kelių Vilnius-Utena ir Molėtai-Pabradė sankryžoje L. P. vairuojamas automobilis, sukdamas į kairę nepraleido atvažiuojančio kito automobilio ir su juo susidūrė.

Per avariją žuvo studentės nepraleisto automobilio 7-metė keleivė, buvo sužeista kartu važiavusi jos mažametė sesuo ir tėvas.

Nesunkiai buvo sutrikdyta sveikata ir avarijos kaltininkės automobilio keleivei.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

Anot prokuratūros, avariją sukėlusi vilnietė teigė atlikdama posūkio manevrą nepastebėjusi jai iš kairės atvažiuojančio automobilio.

Pasak ikiteisminį tyrimą vykdžiusio prokuroro Gintaro Čekuolio, įtariamoji savo kaltę pripažino visiškai, tačiau žuvusios mergaitės tėvų neatsiprašė, su jais susitikusi nebuvo.

Byla perduota nagrinėti Utenos apylinkės teismui.

Jeigu jos kaltė bus įrodyta teisme, avariją sukėlusiai studentei gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Klausyk durniau,suko sankryzoje i kaire.

Klausykit

Klausykit portretas
Nuo kada sankryžose leidžiama lenkti? Reiškia kaltas žuvusiojo tėvas, bet matyt piniguotas ir prokurorai perrašys taisyklės.

kauniete

kauniete portretas
Tai dar viena isiziojusi ciuciundra uzmuse mergaite ir tikriausiai isisisuks kaip ir ta Kauno vepla kur suvazinejo 16 metu vaikina. pinigai viska gali, ar ne taip ponai teisejai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių