Automobilis Savanorių pr. nuvertė didžiulį elektros stulpą

  • Teksto dydis:

Pirmadienį sostinės Savanorių prospekte per dviejų automobilių avariją nuverstas metalinis stulpas su metalinėmis konstrukcijomis.

Vilniaus policija gavo pranešimą 9.58 val. apie avariją Savanorių pr. prie 180B pastato.

Buvo pranešta, kad susidūrė du automobiliai, vienas iš jų atsitrenkė į elektros stulpą su metalo konstrukcijomis, kuris nuvirto ant kelio. Dėl to judrioje sostinės gatvėje buvo paralyžiuotas eismas.

Policija vėliau patikslino, kad susidūrė 4 automobiliai. BMW automobilis kliudė „Saab“, o šis atsitrenkė į elektros sulpą ir jį nuvertė. Per avariją nukentėjo dar du automobiliai.

Policijos atstovės duomenimis, rimtai sužalotų asmenų nebuvo, lengvai nukentėjo tik stulpą nuvertusio „Saab“ 23 metų vairuotojas.

Ar visi vairuotojai buvo blaivūs, Vyriausiasis policijos komisariatas kol kas duomenų neturėjo.

Savanorių prospektas buvo sunkiai pravažiuojamas, eismą ten reguliavo policijos pareigūnai, nepravažiavo ir viešasis transportas. Avarijos vietoje dirbo gausios policijos pajėgos.

Laukiama ESO darbuotojų, kad pašalintų nuvirtusius ir gatvę užtvėrusius elektros laidus.

Savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ pranešė, kad važiuojamoji kelio dalis važiuojant nuo Kauno link Vilniaus atlaisvinta, eismas po truputį normalizuojasi. Kryptyje važiuojant nuo Vilniaus link Kauno pusės šiuo metu eismas vyksta viena juosta, kitos dvi juostos dar uždarytos.

4, 6, 12, 15 ir 18 maršrutų troleibusai ir 24 maršruto autobusai abiem kryptimis vis dar apsisuka Gerosios Vilties žiede. Taip pat susiformavus spūsčiai Laisvės pr. fiksuojami 2G, 21, 22, 23, 29, 54 maršrutų autobusų ir 16, 18 troleibusų vėlavimai.

Vairuotojų prašoma būti itin atidžiais ir vadovautis eismo reguliuotojų nurodymais. Esant galimybei rekomenduojama rinktis kitus maršrutus arba įvykio vietą aplenkti šiais maršrutais:

Važiuojantiems A1 magistrale nuo Kauno rekomenduojama apvažiuoti eismo įvykį Gariūnų g., o pravažiavusiems nusukimą į Gariūnų g. apsisukti Savanorių pr. ir toliau važiuoti Titnago g.

Važiuojantiems Savanorių pr. nuo miesto centro, eismo įvykį rekomenduojame apvažiuoti Oslo g., o jeigu jau stovima spūstyje, esant galimybei apsisukti ir važiuoti taip pat Oslo g.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių