Vilniuje atidarytas pirmasis „Hilton“ viešbutis

Komercinių patalpų komplekse „Live Square“ Vilniuje penktadienį oficialiai duris atvėrė pirmasis Lietuvoje „Hilton Garden Inn“ viešbutis.

7 tūkst. kv. m ploto pastate yra 164 viešbučio kambariai, atitinkantys tarptautinį „Hilton“ prekės ženklo standartą. Viešbutyje veikia sporto salė ir restoranas su lauko terasa, 300 kv. m konferencijų centras.

Viešbučiui nuo sausio pabaigos vadovaujantis Tadas Evaltas sakė, kad įgyvendinti „Hilton“ viešbučio idėją Lietuvoje nebuvo lengva užduotis.

„Šie metai „Hilton“ šimtmečio metai. (...) Norėčiau padėkoti ir pasveikinti visus, kurie buvo susiję su šiuo projektu. Tai nebuvo lengva užduotis, „Hilton“ kelia aukštus reikalavimus“, – sakė T. Evaltas.

„Simboliška atidaryti viešbutį švenčiant „Hilton“ šimtmetį. Šis viešbutis bus pavyzdys ir kitiems investuotojams, kurie ruošiasi investuoti į „Hilton Garden Inn“, jie rodys į šitą viešbutį“, – teigė viešbučio operatoriaus „Apex Alliance" vadovas Augustinas Barauskas.

„Hilton Garden Inn Vilnius City Centre“, biurų, būstų ir komercinių patalpų kompleksą „Live Square“ plėtoja bendrovė „Eika“, čia investuojanti 49 mln. eurų.

Viešbučio operatorius yra „Apex Alliance Hotel Management“, valdantis viešbučius „Hilton Garden Inn Bucharest Old Town“, „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Va, pirmieji 'Raudoni žibintai' tai BŪTŲ įvykis! (keistas nekurių moterikių 'supratimas': ukrainiečiai savo kūną (raumenis) PRIVALO mums pardavinėt (vargu ar tai jiems teikia malonumą), o štai ukrainietėms neleidžiama... nors AIŠKU, kad jos to nedarytų jei joms tai nepatiktų).

bus

bus portretas
dar didesnis ivykis jei is Lukiskiu padarysit 5 zvaigzduciu viesbuti tai turistu neatsiginsit pagalvok Simasau cia bus idomiau negu /abonento/ traiskomos masinos su tanku.....

Vilnietis

Vilnietis portretas
Apačioj to barako jau įsitaisė Rimi, Benu, laukiam Humanos...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių