Už tuos, kurie skaito! Už laiko patikrintą draugystę

Sėkmingos „Kauno dienos“ vasaros prenumeratos akcijos pabaigą vainikavo didelio darbo pabaigtuvėms skirta šventė. Ji vakar redakcijoje buvo surengta prenumeratos akcijos loterijos laimėtojams ir geriausiems laikraščio platintojams.

Krepšinis nesutrikdė

Nors šventės laikas sutapo su Lietuvos ir Prancūzijos vyrų krepšinio rinktinių dvikova, tačiau tai nesutrikdė prenumeratos žaidimo laimėtojų – atėjo visi.

Prenumeratos žaidimo dalyviai „Kauno dienos“ redakcijoje pasijuto kaip labai laukti svečiai: nedidelėje, bet šventiškai išpuoštoje redakcijos patalpoje jų laukė restoranų tinklo „Bajorų kiemas“ skoningai padengtas vaišių stalas, menininko Marijaus Gvildžio išmoningai, panaudojant senus „Kauno dienos“ laikraščius, supakuotos įvairaus dydžio dovanos.

Šventę ištikimiems „Kauno dienos“ prenumeratoriams surengė redakcijos rinkodaros vadybininkė Dovilė Miknevičiūtė su bendraminčiais.

Bendrovės „Diena Media News“, leidžiančios „Kauno dieną“, generalinis direktorius Laimutis Genys, sveikindamas nugalėtojus ir vaišindamas juos tikru prancūzišku šampanu „Champagne Meunier & Cie“, pasakė: „Jūs, mieli prenumeratoriai, esate tikri mūsų laikraščio patriotai. Juk nelaukėte metų pabaigos, kad užsisakytumėte laikraštį – jį prenumeravote pačiame vasaros įkarštyje. O jei taip pasielgėte, vadinasi, randate mūsų dienraštyje tai, kas jus domina, o mums, redakcijos žmonėms, tai džiugus ženklas.“

Kaip gimtadienio dovana

Kartu su L.Geniu įteikdama dovanas prenumeratos žaidimo nugalėtojams, „Kauno dienos“ vyriausioji redaktorė Jūratė Kuzmickaitė prisipažino: „Apie tai, kaip mūsų laikraščiui sekasi palaikyti ryšį su skaitytojais, byloja jūsų, mieli prenumeratoriai, skambučiai, laiškai, vizitai į redakciją. “Kauno diena„ jaučiasi tarsi mama, į kurią kreipiamasi įvairiais gyvenimo atvejais. Stengsimės ir 2013-aisiais pateisinti jūsų pasitikėjimą. O jūs, mūsų skaitytojai, būkite kaip rūpestingi “Kauno dienos„ tėčiai – padėkite dienraščiui pranešdami naujienas, kreipkitės susidūrę su džiugiais ar liūdnais faktais.“

Viena iš prenumeratos akcijos žaidimo nugalėtojų kaunietė Regina Marija Gutauskienė, atsiimdama loterijoje laimėtą prizą – vaisių ir daržovių trintuvę–maišytuvą, nuoširdžiai prisipažino: „Aš be “Kauno dienos„ jausčiausi tarsi negyvenamoje saloje. Dienraštį skaitau nuo tada, kai jis dar vadinosi “Kauno tiesa„. Kiekvieną rytą pradedu su “Kauno diena„, kurioje randu visa, kas mane domina mieste.“

„Kai laikraštyje buvo išspausdintas prenumeratos akcijos laimėtojų sąrašas, aš vėlavau pasiimti “Kauno dieną„ iš pašto dėžutės ir todėl nežinojau, kad patekau į tą laimingųjų sąrašą, – pasakojo R.M.Gutauskienė. – Šią žinią man pranešė telefonu draugės. Tada pamaniau, kad redakcija specialiai įtraukė mane į žaidimo nugalėtojų sąrašą – juk šiandien mano jubiliejinis gimtadienis. Tad priimu prizą kaip dovaną šia proga.“

Loterijoje laimėjo pirmąsyk

R.M.Gutauskienė kartu pasidžiaugė labai patogiu „Kauno dienos“ prenumeratos būdu: tereikia paskambinti į redakciją – ir laikraščio platintoja pati užeina į namus, užpildo prenumeratos kvitą. Be to, sudarius sutartį, galima mokėti už metinę prenumeratą palankiu prenumeratoriui būdu – atskaitant iš jo sąskaitos kiekvieną mėnesį po 16,50 lito.

Loreta Jadvyga Pranauskienė, gavusi dovanų LCD televizorių su didžiuliu ekranu, aiktelėjo: „Kur aš jį, tokį didelį, pakabinsiu?!“

Paskui pagalvojusi nusprendė: „Šią dovaną atiduosiu sūnui – jo bute tiks, o pati pasiimsiu jo televizorių su mažesniu ekranu.“

Laimėtoja prisipažino, kad niekad nėra nieko laimėjusi jokiame žaidime, išskyrus sovietmečiu kažkokioje loterijoje laimėtą megztinį. Tad laimėjimas „Kauno dienos“ prenumeratos loterijoje ją labai pradžiugino.

Paklausta, kokios temos jai įdomiausios laikraštyje, buvusi inžinierė nustebino: „Labiausiai domina muzikinis gyvenimas ir, suprantama, krepšinis. Naudodamasi proga noriu paprašyti redakcijos – priverskite valdininkus nevėlinti pateikti žiniasklaidai karštos informacijos, pavyzdžiui, apie viešojo transporto eismo pokyčius ir panašius dalykus.“

Sunkiai patikėjo

Danutė Damijonaitis atsiimti dovanos – virtuvinio kombaino atvažiavo su vyru Vingaudu.

„Kadangi žiniasklaidoje gausu pranešimų apie telefoninius sukčius, telefonu išgirdusi, kad laimėjau virtuvinį kombainą, pagalvojau, kad čia kažkokia apgaulė. Vis dėlto paėmusi į rankas “Kauno dieną„ ir pamačiusi savo pavardę laimėtojų sąraše, supratau, kad tai – tiesa. Matyt, tai atpildas už keturis dešimtmečius trunkančią ištikimybę šiam laikraščiui“, – nusprendė Danutė.

Ją „Kauno dienoje“ labiausiai domina rašiniai istorijos, meno, kultūros, politikos temomis, o štai jos vyras Vingaudas laikraštį skaito nuo pirmojo puslapio, pasirinkdamas aktualijas.

„Diena Media News“ Platinimo tarnybos vadovė Rima Jurgaitienė pažymėjo, kad vis gausėja prenumeratorių priemiesčiuose ir rajono gyvenvietėse. Ypač išaugo skaitytojų skaičius Jonučių gyvenvietėje, Babtuose. Tai lėmė ne tik šių vietovių plėtra, bet ir nuoširdus spaudos platintojų darbas.

Laukia nuo aušros

R.Jurgaitienė įteikė dovanas penkiems geriausiai per prenumeratos akciją padirbėjusiems spaudos platintojams.

Viena iš jų, Eglė Kostiukienė, aptarnaujanti Sargėnų ir Vytėnų gyventojus, prisipažino, kad šį darbą pamėgusi dar nuo studentavimo laikų ir yra juo labai patenkinta.

„Juk nuostabu, kai ankstyvą vasaros rytą – darbą pradedu ketvirtą valandą – kurio nors namo kieme tavęs jau laukia pirmas skaitytojas. Žiemą, kai nėra sąlygų važiuoti dviračiu, sustoja ne vienas automobilis ir jame sėdintis prenumeratorius pasisiūlo pavėžėti. Visa tai džiugina ir atperka sunkumus, kurių pasitaiko mūsų darbe“, – tvirtino Eglė.


Prenumeratos akcijos žaidimo nugalėtojai:

Elena Stanienė, Kauno r., Babtai, – televizorius.

Loreta Jadvyga Pranauskiene, Kaunas, – televizorius.

Adomas Kanarskas, Kaunas, – virtuvinis kombainas.

Danutė Damijonaitis, Kauno r., Vaišvydava, – virtuvinis kombainas.

Sigita Siudikienė, Kaunas, – mikrobangų krosnelė.

Rasa Rutkauskienė, Kaunas, – mikrobangų krosnelė.

Sigitas Rudys, Kaunas, – dulkių siurblys.

Violeta Naraškevičiūtė, Kaunas, – dulkių siurblys.

Alfredas Čižauskas, Kaunas, – vaisių ir daržovių trintuvė-maišytuvas

Regina Marija Gutauskienė, Kaunas – vaisių ir daržovių trintuvas – maišytuvas.


Geriausi „Kauno dienos“ platintojai:

Žygintas Grabauskas (Dainavos raj.)

Eglė Kostiukienė (Sargėnai, Vytėnai)

Genė Gryzlova (Palemonas)

Alvydas Narvilis (Panemunė)

Alvydas Ruseckas (Jonučiai)



NAUJAUSI KOMENTARAI

rima

rima portretas
Kad visai neįdomu tie buteliai. Reklama gėrimo?

Vienas is

Vienas is  portretas
Aciu.

otto

otto portretas
Geltonas skaitalas runkeliams. Parsidavėliškas, pilnas užsakomųjų straipsnių. Nebeprenumeruosiu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių