Traškūs vištų sparneliai


Vasaros receptas

20 vištų sparnelių,

3 česnako skiltelių,

3 šaukštų medaus,

6 šaukštų pomidorų padažo,

2 šaukštų balzaminio acto,

4 šaukštų žaliosios citrinos sulčių,

1–2 lašelių "Tabasco" padažo,

2 žaliųjų citrinų,

2 pomidorų,

druskos, pipirų, maltos saldžiosios paprikos.

Sparnelius nuplauti, nusausinti ir pabarstyti pipirais bei druska. Padažui česnakus nulupti, išspausti, sumaišyti su medumi, pomidorų padažu, actu, citrinų sultimis, malta paprika, pipirais ir druska. Sparnelius pakepti kepsninėje apie 10 minučių, tada aptepti padažu ir vartant kepti dar 15 minučių. Patiekti su žaliųjų citrinų ir pomidorų skiltelėmis.


Šiame straipsnyje: receptasvištiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių