Trakai prašo karantino metu nepaversti jų pasivaikščiojimų zona

Trakų savivaldybė palaiko kurortinių miestų paviešintą poziciją dėl apribojimų karantino laikotarpiu ir prašo gyventojų atsisakyti nebūtinų laisvalaikio išvykų į Trakus, praneša Trakų rajono savivaldybė.

„Sinoptikams prognozuojant šiltesnį savaitgalį bei kur kas šiltesnę antrąją balandžio pusę, prašome nepaversti Trakų laisvalaikio išvykų, iškylų ar pasivaikščiojimo zona, kol šalyje tęsiamas karantinas“, – sako Trakų savivaldybės administracijos direktorius Darius Kvedaravičius.

Jo teigimu, jau praėjusį šeštadienį buvo telkiamos pajėgos siekiant įspėti pramogautojus apie karantino apribojimus ir viruso keliamą pavojų. Kaip numatyta naujausiose įstatymų pataisose, nesilaikantiems karantino tvarkos gali būti skiriamos baudos nuo 500 iki 1500 eurų.

Savivaldybė yra rekomendavusi Trakų rajono apgyvendinimo įstaigoms nepriimti svečių dėl visų mūsų saugumo.

D. Kvedaravičius teigia, kad tik pasikeitus aplinkybėms savivaldybė, atsižvelgusi į Vyriausybės rekomendacijas ir sprendimus, informuos visuomenę apie apribojimų lankytis viešose vietose ar parkuose mažinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Nei mere traku nei jos padejejai nedirba visur betvarke zmones be kaukiu be pirstiniu vakar teko but trakuose nei vieno savivaldybes darbuotojo nematyt.policijos nematyt patruliuoja kariai ar sauliai mieste prie pilies .parkuose jai ne jie tai visai betvarke butu.

Arunas

Arunas portretas
Idomu kodel savivaldybe nereme savanoriu.sauliu kurie savo inciatyva pasiule patruliuoti Traku mieste jos apylinkese su savo transportu savo kuru.antra savaite patruliuoja o savivaldybe niekuo nedasideda keistas i beda poziuris Traku meres labai ar jai ir Traku valdzia idomi musu saleles ateitis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių