Sostinės centre sulaikyti du nesankcionuotos akcijos dalyviai

Sostinės centre šeštadienio vakarą sulaikyti du nesankcionuotos akcijos dalyviai, šiuo metu policija aiškinasi situaciją.

Vilniaus apskrities policijos atstovė spaudai Julija Samorokovskaja informavo BNS, kad apie 16 val. prie eglutės Katedros aikštėje susirinko iki 12 žmonių, persirengusių kalinių rūbais, ant kurių buvo lapai su užrašu „Aš laisvas“.

„Jie apėjo aplink Katedros aikštėje stovinčią eglę ir judėjo Gedimino prospektu. Buvo nusiųsti patruliai išsiaiškinti situacijos“, – sakė policijos atstovė.

Anot jos, atvykus pareigūnams, asmenys juos keikė, vienas iš akcijos dalyvių policininkui įspyrė.

„Jie keikėsi, vartojo pareigūnams skirtus necenzūrinius žodžius ir vienas pareigūnui spyrė (...) Du asmenys buvo sulaikyti. Jie pristatyti į komisariatą, pareigūnai aiškinasi situaciją“, – teigė J. Samorokovskaja.

Iš socialiniame tinkle patalpinto vaizdo įrašo matyti keletas policijos ekipažų, dešimtis pareigūnų, taip pat ir žmonės, pareigūnams skanduojantys „Fašistai, fašistai“ bei „Gėda, gėda“.

Šiuo metu šalyje galioja dėl koronaviruso plitimo grėsmės įvestas karantinas, jo metu susibūrimai viešose vietose draudžiami.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Ne keli ekipažai o vienuolika ekipažų. Dėl dviejų uodų tiek privažiavo. Nori būti didvyriai.

deinis

deinis portretas
Pačiu nelaiku apgedo kompiuteris ,dedi pliusą ,nereguoja ,ima tik mimusą ,ar čia nepasiūsti iš Belarusijos sukelti ermyderį,kap atsaką į mūsų veikėjus ,kad ir kalinių apranga ,bet turėtų saugotis patys ir neužkrėsti kitus ,kad be kepuriu policininkai gel negerai ,bet jie atvyko po trevoge ,ne laikas šunis lakint ,kada reikia medžioti ,norėtusi sužinoti kas tie laisvės siekėjai ir jų motivacija,juk nieko šiap sau nebūna ,Merfio dėsnis.

Ale protestuotojai

Ale protestuotojai portretas
panašu kad tikėjosi praeivių palaikymo? Matosi kad dundukai saviveiklininkai - davė progą nusižengdami taisyklėms mentiaroms prikibti..:D):D). Tie irgi ne geresni - sulėkė gausybė ir mindžikuoja vietoje patys sudarydami eismui nepatogumus. Jeigu jau ėmėtės tramdyti tai reikėjo staigiai tuos aršiausius į automobilį ir dingt palikus kelis budinčius. Neturit kaušai jokio profesionalumo.,,Sukibę septyni vilkai vieną uodą pjauna":D)
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių