R. Šimašius apie VASA: dabartinės vadovės veiklą galiu vertinti tik teigiamai

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius sako teigiamai vertinantis „Vilniaus atliekų sistemos administratoriaus“ (VASA) vadovės pareigas lapkritį pradėjusios eiti Justinos Prunskienės darbą. Visgi jis priduria, kad toliau ketinama aiškintis dėl incidento, kai dalis vilniečių, iš VASA negavę sąskaitų už atliekų tvarkymą, sulaukė skolų išieškotojų laiškų dėl jų neapmokėjimo.

„VASA veiklą ilgą laiką vertinau gana kritiškai, bet būtent dėl to prieš kelis mėnesius ir yra paskirta nauja vadovė, kurios tikslas yra sustyguoti veiklą. Matau tikrai labai gerų postūmių. Yra kai kurie dalykai, kurie dar yra taisytini, bet dabartinės vadovės veiklą galiu vertinti tik teigiamai. Tikiuosi, kad ir po kelių mėnesių galėsiu tą patį pasakyti“, – sakė jis.

Tuo metu komentuodamas vilniečių nepasitenkinimą sukėlusį incidentą dėl pasimetusių VASA sąskaitų, R. Šimašius pažymėjo, kad toliau aiškinamasi dėl šią situaciją sukėlusių priežasčių.

„Apie šį nesusipratimą esu girdėjęs, yra dalis vilniečių nepatenkintų. Kol kas man sunku pasakyti, ar tai reiškia, kad tikslios sąskaitos pasimetė ir dėl to kažkur atsidūrė tie grėsmingi laiškai, ar iš tiesų jos nebuvo išsiųstos, ir ar tie laiškai pakankamai adekvatūs ar ne. Tuos dalykus dar išsiaiškinsime“, – teigė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių