Pirkėjams duris atvėrė atsinaujinusi Karoliniškių „Maxima“

  • Teksto dydis:

Šiandien pirkėjams duris atvėrė atnaujinta lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė Vilniuje, Sausio 13-osios g. 2.

Parduotuvės formatas išliko nepakitęs – erdvioje „XX“ „Maximos“ parduotuvėje pirkėjų lauks platus maisto ir pramoninių prekių pasirinkimas, savitarnos kasos. O atidarymo proga džiugins ir daugybė nuolaidų. Į parduotuvės atnaujinimą investuota 3,5 mln. eurų ir sukurta net 90 darbo vietų.

„Šis prekybos centras jau daugelį metų yra gerai žinomas ir mėgstamas Karoliniškių ir aplinkinių mikrorajonų gyventojams, todėl tiek jo atnaujinimas, tiek ir atidarymas labai laukiami. Atnaujinant parduotuvę daugiausiai dėmesio buvo skiriama patalpų modernizavimui – rekonstruotas stogas, sustiprinta grindų perdanga, atnaujintos visos inžinerinės sistemos. Žinoma, pirkėjai ras jau pamėgtas savitarnos kasas, platų asortimentą, todėl apsipirkti atnaujintoje parduotuvėje bus dar maloniau“, – sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Į parduotuvę investuota 3,5 mln. eurų ir sukurta net 90 darbo vietų. Prekybinis parduotuvės plotas išliko nepakitęs – daugiau kaip 2000 kv. m. patalpose pirkėjai ras ne tik itin platų maisto prekių asortimentą, bet ir knygų, buities ir higienos priemonių, namų apyvokos prekių bei daugelį kitų.

Patalpose taip pat įsikurs gyvūnų prekių parduotuvė, kosmetikos ir parfumerijos parduotuvė, gėlių ir juvelyrikos parduotuvės, duris taip pat atvėrė atsinaujinusi „Eurovaistinė“.

Karoliniškių mikrorajono gyventojai ir vėl galės apsipirkti savo pamėgtoje „Maximoje“, kurią itin patogu pasiekti pėsčiomis iš aplinkui esančių gyvenamųjų namų ar atvykti automobiliu iš aplinkinių mikrorajonų.

Kaip jau įprasta, naujai atidarytoje parduotuvėje pirkėjų lauks nuolaidos ir puikūs pasiūlymai. Visos nuolaidos skelbiamos specialiame akcijos laikraštyje ir www.maxima.lt. Specialių pasiūlymų ir nuolaidų sąrašas labai platus, kuriame – vaisiai ir daržovės, šviežia mėsa ir mėsos gaminiai, pieno produktai, buitinė chemija ir daugelis kitų prekių. Pasiūlymai galios iki gegužės 13 d. Taip pat net iki birželio 10 dienos, perkant šioje parduotuvėje su „Ačiū“ kortele, į ją grįš net 5 procentai nuo pirkinių sumos.

Pirkėjai norintys įsigyti „Ačiū“ kortelę, gegužės 10-13 dienomis, tą galės padaryti tik už 1 euro centą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių