Mokyklos patalpos atiteko partijai

Nepaisant audringų diskusijų, miesto politikai vakar pritarė, kad partijos „Tvarka ir teisingumas“ Kauno skyrius įsikurtų A.Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklos patalpose. Pastaroji iškraustyta į Eigulius. Apie tai, kaip partija sukasi lizdelį mokykloje, jau rašė „Kauno diena“.

Devyniolikai tarybos narių nubalsavus už, patalpos penkeriems metams atiteko Aušros Ručienės vadovaujamos partijos Kauno skyriui. Šis klausimas sulaukė arštrių diskusijų.

Konservatorius Marijus Panceris siūlė atiduoti šias patalpas Senamiesčio progimnazijai, „Vieningo Kauno“ atstovas Povilas Mačiulis – įrengti vaikų darželį.

Savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Antanas Slušnys politikams negalėjo paaiškinti, kodėl nuspręsta iškelti mokyklą. Vedėjas tik užsiminė, kad į šio namo pusrūsyje esančias patalpas pretenduoja ir Vyrų krizių centras.

A.Žikevičiaus saugaus vaiko mokyklą nuspręsta iškelti į buvusią „Aukuro“ mokyklą. „Čia nėra galimybių vykdyti ugdymo proceso, nes šios patalpos – tai paprasti butai. Dėl to ir nuspręsta iškelti mokyklą“, – teigė Švietimo ir ugdymo skyriaus vedėjas Antanas Bagdonas.

Liberalų sąjūdžio atstovas Rimantas Mikaitis siūlė pastatą įtraukti į Privatizavimo fondą – jo skaičiavimu, miesto biudžetą tai papildytų iki pusės milijono litų.

Į šiuos miesto tarybos narių pasiūlymus irgi nebuvo atsižvelgta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
o siaube, kokiA foto

klausimas

klausimas portretas
o kodėl Šustauskui, kurio partija kažkada turėjo žmonių ir savivaldybėje, ir seime - jis pats ten buvo pakliuves, tebeliko dykai duotos patalpos Laisvės alėjoj - juk panaudos sutartyje įrašytas partijos pavadinimas, kurio nuo šių metų registre nebėra? Be to, Šustauskas turėjo partijos būstinę Donelaičio gatvėje, ten pasiprivatizavo ir pardavė teisininkams. Tie - vėl parduoda, lange kabo skelbimas.

NA

NA portretas
man atrodo kad reikia priimti istatyma isriktiesiem kad isigytu darbo uniformas ,o jei tik su papais demanstruos nieko gero nebus nes senei tik ir ziopcios i tos isisokeles turtuoles papus,moterie negi tu nezinai kodekso kaip renktis darbe
VISI KOMENTARAI 27

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių