Miesto prižiūrėtojai prie Neries krantinės nespėja rinkti šiukšlių

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės prižiūrima įrengta Neries krantinės dalis tvarkoma 16 kartų per mėnesį - beveik kas tris dienas renkamos šiukšlės, penkis kartus per mėnesį ir šienaujama.

Nors beveik kas kilometrą galima rasti šiukšliadėžes, kurias galima rasti pakilus ant Karaliaus Mindaugo, Žaliojo ir Baltojo tiltų, papildomai šalia Baltojo tilto žalios pievos pastatyti net keli konteineriai – vis tiek šiukšlės metamos pievoje, paliekamos krantinės betoninėse dalyse.

Pasak prižiūrėtojų, keisčiausia yra tai, kad nors už kelių metrų stovinčios šiukšliadėžės ar konteineriai yra beveik tušti, tačiau surinkti šiukšlių kiekiai juos galėtų pilnai užpildyti – lankytojai, deja, šiukšles meta bet kur.

Pastebėjus šiukšlinimo atvejus, apie juos prašoma informuoti Viešosios tvarkos skyrių telefonu 2197948 arba Policiją - 112.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad šalia Baltojo tilto Upės gatvėje pastatyti du konteineriai, kitoje tilto pusėje šiukšliadėžės stovi šalia šviesoforo. Tuo tarpu prie Žaliojo tilto šiukšles galima išmesti viešojo transporto stotelėse Kalvarijų gatvėje įrengtose šiukšliadėžėse, kaip ir viešojo transporto stotelėse šalia Karaliaus Mindaugo tilto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalialialia

Dalialialia portretas
Jei neklystu, ten stovi ecoservice konteineriai :) išvežami tikrai laiku (kaip, beje, ir visur), mesti yra kur... Vadinasi, kaltos ne atliekų tvarkymo įmonės, o tik poilsiautojų apsileidimas ir atsainus požiūris...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių