M. Galkinas grožėjosi Vilniumi: negailėjo pagyrų

  • Teksto dydis:

Antradienį Vilniuje pasirodymą surengęs humoristas Maksimas Galkinas rado laiko pasigrožėti Vilniumi.

„Mylimas vaizdas į Vilnių nuo Gedimino bokšto – koks grožis atsiveria!“ – vaizdo įraše, paviešintame instagrame, sakė M. Galkinas.

Nuotaikos humoristui negadino nė apniukęs dangus. 

Rusijos išdaviku laikomas humoristas per pasirodymą Vilniuje nevengė pasijuokti iš Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir jo veiksmų.

M. Galkinas taip pat pasidalijo emocijomis po koncerto.

„Vilniuje įvyko pirmasis koncertas. Ačiū, mieli žiūrovai! Kaip visada buvau nuostabiai šiltai sutiktas, jau daugiau nei 20 metų atvykstu į svetingą Lietuvą su soliniais koncertais ir visada džiaugiuosi šiais susitikimais“, – rašė atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš ivanas

Aš  ivanas portretas
Turbut pas simonko galkinas apsilanke kad tok laimingas

Aš Aš ale kaunietė

Aš Aš  ale kaunietė portretas
Žinai labai taves bijau tai varda slepiu o tai visi mane žemina dar sužinos kad aš ivanas tai bus chana visai rusijai geriau nerašysiu rudnosiuk

onute

onute portretas
ŠITIEM GEDORĖLIAM JAU DAINELĖ SUDAINUOTA dabar veržiasi i ukraina nes ten pilna rusu tai surinks sale bet kad ir ukrainos jau nėra O UŽSIENIEČIAI JU DAINU NEKLAUSO JUOKIASI IŠ JU taip kad nera scenu šūdo giedorėliam apšikusiem savo tėvyneKas jie toje rusijoje čia kaip tas chodarkovskis žydas loja kad dar vyktu karas vis dar žydiuga sapnuoja rusijos nafta jei ne tas Putinas jis dabar ojojoj kaip pralobtu imtu trigubai už benza piliu jachtu prisipirktu o tas PUTINAS I CIPE CARAITI IKIŠO ir navalnas taip kovojo bet tik tiurme nu ir vokietijoje vila nupirkta boba su vaikais gyvena sako kad jau ir drauga turi nes tas asilas jau pasmerktas ilgam IR KVAILA GALVOTI KAD TIE SUSKIAI DĖL PRASTU ŽMONIU KOVOJA TAI PAPRASTI VAGYS KAIP IR MUSU KONSERVINIAI
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių