„Kidy Tour“ skraidina iš Vilniaus į Turkiją

  • Teksto dydis:

Sekmadienį įvyko pirmasis kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“ ir užsakomųjų skrydžių bendrovės „Freebird“ skrydis iš Vilniaus į Antaliją.

Kelionių organizatoriaus „Kidy Tour“ užsakymu, skrydžiai iš Vilniaus oro uosto į Antaliją (Turkija) vyks kartą per savaitę, sekmadieniais. Skrydžiai į populiarųjį Turkijos kurortą bus vykdomi „Airbus A320“ lėktuvais, talpinančiais 180 keleivių. Vidutinis užsakomųjų skrydžių bendrovės „Freebird“ lėktuvų amžius – 6 metai.

„Į Vilnių atskrido dar viena lietuviams ne itin matyta aviakompanija - „Freebird“. Tikimės, kad bendradarbiaudama su kelionių organizatoriumi „Kidy tour“ ji suteiks galimybę ne tik patogiai keliauti į Turkijos kurortus, bet ir leis dažniau pasigrožėti naujais lėktuvais, skriejančiais virš Lietuvos sostinės. Kelionių organizatoriaus ir konkrečių oro linijų duetas, vykdantis nuolatinius skrydžius, nėra dažnai pasitaikantis atvejis Vilniaus oro uoste“, - sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Bendrovė „Kidy Tour“ šiemet planuoja įvykdyti apie 30 užsakomųjų skrydžių į Turkiją ir aptarnauti 5000 turistų.  Nuo 2017 metų bendrovė pasiūlys daugiau poilsinių kelionių krypčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių