Kampanija „Už saugią Lietuvą“ rengia vaikų paramos šventę

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje, S. Daukanto aikštėje, vyks maltiečių ir prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos kampanijos „Už saugią Lietuvą“ paramos šventė.

Renginio tikslas – padėti nepasiturintiems vaikams pasirengti naujiems mokslo metams, todėl visi ateinantieji raginami atsinešti mokyklinių daiktų.

Aikštėje bus pastatytos specialios dėžės, į jas bus renkamos dovanos. Paaukoti daiktai vėliau bus išvežioti globojamiems vaikams 40-yje Lietuvos vietovių.

„Paaukoti galima kuprinių, sąsiuvinių, pieštukų, akvarelės, spalvoto popieriaus – t. y. visko, apie ką svajoja mažieji prieš mokyklą“, – teigia Maltos ordino pagalbos tarnyba.

Maltiečiai vaikų paramos akciją rengia šeštus metus. Pernai mokslams bei edukacijai skirtų priemonių surinkta už daugiau kaip 13 tūkst. eurų, dovanomis pradžiuginti apie 1500 vaikų.

Per paramos akciją taip pat bus renkamos lėšos vaikams maitinti maltiečių dienos centruose.

„Šiuo metu vaikui dienai galime skirti 0,80 euro, o maitiname juos du kartus – po pamokų gauna šiltą maistą, o apie 16 valandą arbatą su užkandėle. Iš viso vaikų maitinimui visiems metams mums reikia 50 tūkst. eurų, 14 maltiečių vaikų dienos centrų yra globojama apie 350 vaikų“, – teigia maltiečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paradoksas

Paradoksas portretas
Tie, kurių pareiga pasirūpinti vaikais ir kurie vietoje to taško valstybinius pinigus ginklams, svetimų šalių interesams ir pan.nesamonėm, vėl mus RAGINA duoti pinigų tų pačių vaikų rėmimui.:DDDDDDDDDD))(vaikų žinoma gaila..)

Stasys

Stasys portretas
Kiek galima rengti tu kampaniju kiek ramstyti tuos vaikus,ar jie tevu neturi ,taip ir uzaugs pasalpiniu kartos tik duokit ir duokit,patiems rupintis nereikia , visokie dienos centrai,juk jie kainuoja ,ai ,tai is tu vargstanciu zmogeliu vel kaulysit

uztai

uztai portretas
ukrainieciu vaikam pinigu visada yra...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių