Į Lietuvą koją kelia Švedijos statybų rinkos žaidėjas

  • Teksto dydis:

Statybos įmonių grupė „Majoni“ plečia savo veiklą ir kuria atstovybę Vilniuje, rašoma pranešime spaudai.

Kaip teigia įmonių grupės vadovas Jonas Dovydaitis, naujajam padaliniui keliamas uždavinys per artimiausius metus sutelkti būtinus žmogiškuosius resursus bei stiprinti bendradarbiavimą su verslo partneriais.

Prieš 16 metų lietuvio verslininko Švedijoje įkurta „Majoni“ veiklą Lietuvoje planuoja pradėti jau rudenį. Kaip sako vadovas, atstovybė Vilniuje padės įmonei efektyviau ir greičiau vykdyti darbuotojų atranką.

„Vilnius yra strategiškai patogioje vietoje susisiekimo atžvilgiu. Būtent todėl planuodami specialistų bei partnerių paiešką kitose šalyse pasirinkome Vilnių. Naujoji atstovybė visų pirma rūpinsis personalo paieška bei komunikacijos palaikymu“, – sako „Majoni“ direktorius.

Anot J. Dovydaičio, sprendimui lemiamą įtaką turėjo tai, kad šiuo metu daugiau nei pusė grupės specialistų yra lietuviai, važinėjantys dirbti į Švediją. Skandinavijos šalyje jie vertinami dėl savo profesionalumo, požiūrio į darbą bei rodomų rezultatų.

Statybos įmonių grupė „Majoni“ Švedijoje įgyvendina naujų gyvenamųjų pastatų statybos projektus ir teikia visą projektų įgyvendinimui reikalingų paslaugų paketą.

Pagrindinė „Majoni“ grupės atstovybė yra Stokholme. Per pirmąjį 2017 metų pusmetį statybos įmonių grupės apyvarta siekė 5,5 mln. eurų, o 2016 metų tuo pačiu laikotarpiu – 2 mln. eurų.


Šiame straipsnyje: Majonistatybų verslasstatybos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Prisiskolino lietuvoje .Tada mėgino toliau Stokholme.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Marius Skordenis buvo atidares dar viena firma pavadinimu GELEX AB .Bet ir šita firma 2023 08 29 bankrutavo .

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Marius Srodenis. Gyvena švedijoje adresu Saltsjo-boo p132 31.gatves Norrholmsvagen 290. Tel +46739512149.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių