„Ėjimo“ renginyje Vilniuje – rekordinis dalyvių skaičius

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilnių sujudino beveik 16 tūkstančių ėjikų. Jie Gedimino prospektu leidosi į 5, 10 ir 25 kilometrų ilgio trasas gražiausiomis Vilniaus vietomis. Geras oras į renginį pritraukė pusantro šimto įmonių komandų, daugiau nei šimtą mokyklų bendruomenių ir pusantro tūkstančio draugų bei šeimų komandų.

„Džiaugiamės, kad per metus renginys išsaugo dvigubai ir vis daugiau žmonių atranda ėjimo kūnui ir protui naudą. Juo labiau tai tampa tradicija šeimoms ir draugų kompanijoms susitikus prasmingai praleisti laiką, o mokykloms ir įmonėms stiprinti komandiškumo jausmą, drauge įveikiant ėjimo trasas“, – pasakojo projekto vadovė Goda Mankutė.

Kvietė padaryti gerą ėjimą dėl savęs

„Ėjimo“ renginiu siekiama skatinti ne tik fizinį aktyvumą, bet ir atkreipti dėmesį į emocinės sveikatos stiprinimą. Pastaraisiais metais vis labiau pastebima, kad reguliarus ar sąmoningas ėjimas padeda atsipalaiduoti, sumažinti įtampą bei nerimo jausmą.

Besiregistruojantys ėjikai buvo kviečiami pasižadėti, kaip rūpinsis savimi ir savo emocine sveikata: užsiims fizine veikla, eis miegoti anksčiau, vakarais atsisakys ekranų. Taip pat lietuviai sau žadėjo maitintis sveikiau, dažniau aplankyti artimuosius, užsiimti gerais darbais bei praktikuoti dėkingumą.

J. Lengvino nuotr.

Gausiausioms komandoms – apdovanojimai

„Ėjimo“ metu apdovanotos gausiausiai dalyvaujančios šeimų ir draugų komandos, įmonės bei mokyklos. Aktyviausiai dalyvavusiomis mokyklomis tapo Simono Stanevičiaus progimnazija, Vilniaus Žirmūnų gimnazija bei Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazija.

Didžiausias komandas subūrė Krašto apsaugos ministerijos, Užimtumo tarnybos bei Seimo kanceliarijos darbuotojai. Vyriausiu dalyviu tapo į devintą dešimtį perkopęs Albertas Tamulaitis, o jauniausia – vos prieš daugiau nei mėnesį gimusi Gaudrė Zarambaitė.

„Ėjimas“ vyko jau trečiąjį kartą. Pirmąjį sykį Vilniuje „Ėjimas“ pritraukė apie 7 tūkst. dalyvių, o šių metų pavasarį Kaune nusprendė eiti apie 12 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fas fas

fas fas portretas
Vilniui reiketu renginio - nevok

Elisabete Rosa Bogas Batista Da Silva

Elisabete Rosa Bogas Batista Da Silva  portretas
Paštas: Credito.activo@laposte.net / PASKOLOS PASIŪLYMAS. Pone, ponia, įmonė ar asmuo, jūs ieškote paskolos savo veiklai atnaujinti, paskolos projektui įgyvendinti, paskolos namui, paskolos verslui, paskolos automobiliui įsigyti, paskola savo verslui kurti, paskola asmeniniams poreikiams tenkinti, tada pas mus viskas galima. Suteikiame asmenines ir verslo paskolas nuo 5.000€ iki 8.000.000€ su nominalia 03% palūkanų norma, nepriklausomai nuo prašomos sumos. Susisiekite su mumis ir nurodykite tikslią paskolos sumą bei grąžinimo terminą. Kreditas jus įpareigoja ir turi būti grąžintas. Paštas: Credito.activo@laposte.net
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių