Bajorų mikrorajone atidaryta nauja „Maximos“ parduotuvė

Vilniaus Bajorų mikrorajone atidaryta nauja lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė.

Į „X“ formato parduotuvės įrengimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo apie 800 tūkst. eurų ir sukūrė 26 naujas darbo vietas.

„Žinome, kad mūsų klientai vertina tokius sprendimus, kaip galimybė sutaupyti laiko naudojantis savitarnos kasomis, o vietos bendruomenei svarbios tokios pridėtinės vertės, kaip vaikų žaidimo aikštelė bei patogus automobilių parkavimas. Todėl planuodami šią parduotuvę atsižvelgiame į klientų norus ir investavome ne tik į patogias apsipirkimo technologijas, bet ir socialinę infrastruktūrą“, - sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Pasak jos, siekiant užtikrinti greitą lankytojų apsipirkimą parduotuvėje įrengtos 3 paprastos ir 4 savitarnos kasos, kuriose galima atsiskaityti banko kortelėmis ir grynaisiais pinigais. Bendras parduotuvės plotas sudaro 886 kv. m., o prekybos plotas - 682 kv. m. Be naujos prekybos salės, įrangos, interjero bei fasado Bajorų „Maximoje“ sutvarkyti parduotuvės laiptai, atnaujinta vaikų žaidimo aikštelė ir automobilių stovėjimo aikštelės žymėjimas.


Šiame straipsnyje: Maximanauja parduotuvėbajorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių