Pavasarines aistras Vilniuje kaitins kabareto šokėjos

  • Teksto dydis:

Artėjančią lietuvių meilės dieną vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami pasitikti stebint subtiliai erotišką ir įspūdingą varjetė programą. Gegužės 7 d. kabareto nuotaiką Vilniuje kurs profesionalūs atlikėjai iš Rygos „Showagency“ bei burtų ir iliuzijų virtuozas Mantas Wizard.

Linksmas ir neįpareigojantis muzikinis spektaklis savyje talpins tikrą magijos ir aistrų užtaisą. Šou lankytojai galės pasvajoti ir trumpam nusikelti į prancūzišku temperamentu persmelktą „Moulin Rouge“ pasaulį, kuriame karaliauja laisvė, meilė, egzotika, šampanas ir... raudoni lūpų dažai.

Pramoginiame teatre su erotikos elementais nuostabia choreografija žiūrovus užburs visą pasaulį išmaišę ir ne vienam pasaulinio lygio atlikėjui talkinę „Showagency“. Profesionalūs dainininkai ir šokėjai atliks populiariausius varjetė šokius ir dainas, tarp kurių ir legendinį kankaną.

Įelektrintą šou atmosferą dar labiau sustiprins iliuzionistas Mantas Wizard – jis žiūrovus įtrauks į magijos, dailės, dramos ir muzikos erdvę, staiga viskas taps įmanoma. Ankstesniais savo šou Mantas jau yra stebinęs magijos triukų mylėtojus daugelyje Europos valstybių, o taip pat ir pasaulio pramogų sostine tituluojamame Las Vegase.

Šokių ir magijos profesionalus sujungiantis muzikinis spektaklis vilniečių ir miesto svečių kraują kaitins gegužės 7 d., „New York“ muzikiniame teatre, Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių