M. Linkytė pasidalijo naujienomis: koncertą pradėti patikėjo jaunai grupei

  • Teksto dydis:

Jau šį penktadienį sostinėje vyksiančiam koncertui su styginių kvintetu besiruošianti Monika Linkytė pasidalijo naujienomis. Kongresų rūmuose Vilniuje rengiamą išskirtinį koncertą dainininkė patikėjo pradėti jaunai ir perspektyviai grupei „Irgi“. Neseniai prestižinio „British & Irish Modern Music“ universiteto diplomą gavusi Monika Linkytė neslepia, kad šią grupę pati atrado internete.

„Grupę „Irgi“ visiškai netikėtai atradau internete. Man atrodo, kad jos kūriniu „Bučiniai“, kuris man labai patiko, pasidalijo Indrė Stonkuvienė“, – sako M. Linkytė. – Noriu, kad juos išgirstų ir tie, kurie ateis į mano koncertą. Gera dalytis muzika ir klausytojais su tais, kurie savo klausytojų ratą dar tik pradeda augintis“. 

„Ne kiekvieną dieną būna koncertai su styginiais kvintetais. Labai smagu, kad dar yra žmonių, kurie vertina gyvo garso muziką. Mes labai džiaugiamės, kad galime būti šio įvykio dalimi“, – apie galimybę pradėti M. Linkytės koncertą pasisakė grupės „Irgi“ muzikantai.

Išskirtinio koncerto Vilniuje metu M. Linkytė jaukumą kurs kartu su geriausiu Lietuvos styginių kvintetu.

„Metų pabaiga ir gražiausių švenčių metuose laikas dažnam pažymėtas ne tik maloniu laukimu, bet ir ypatingu stresu. Dažnas mūsų paskutinę akimirką desperatiškai ieško dovanų, leidžia laiką eismo spūstyse ir nervinasi parduotuvių kasose, nors geriausia dovana seniai sugalvota – laikas su artimiausiais žmonėmis“, – sako žinoma atlikėja.

Norėdami palengvinti šventinės įtampos laiką, klausytojai ir yra kviečiami į jaukų koncertą Kongresų rūmuose.

„Jaukų gruodžio vakarą kviečiu į koncertą atsivesti jums brangų žmogų bei kartu smagiai praleisti vakarą. Tegul tai būna geriausia švenčių dovana artimam žmogui. Koncerte taip pat laukiami ir visi vieniši žmonės, kuriems metų pabaiga neretai tampa nemažu išbandymu vienatve. Kiekvienam atėjusiam pažadu kelias valandas jaukaus buvimo tarp draugų“, – kviečia M. Linkytė.

M. Linkytė trejus metus mokėsi ir sėkmingai baigė mokslus prestižiniame „BIMM“ universitete Londone, kur studijavo muziką. Šiemet atlikėja kartu su britų prodiuseriu ir muzikantu Femi Temowo pristatė bendrą dainą „All Alone“, kurios vaizdo klipas buvo nufilmuotas Kanarų salose.

Visai neseniai, prieš paskelbdama apie artėjantį koncertą su styginių kvintetu, M. Linkytė įrašė bendrą kūrinį su Kazimieru Likša – daina „Perfect Times“ šuo metu skinasi kelią į dažniausiai radijo stotyse transliuojamų hitų topus.

Vasarą koncertų maratoną Lietuvos pajūryje surengusi dainininkė žada, kad gruodžio 6 d. Kongresų rūmuose Vilniuje vyksiantis koncertas bus ypač jaukus. Čia gerai jausis ir tie žiūrovai, kurie didžiąsias metų šventes pasitinka vieniši.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių