K. Smoriginas kviečia į vasaros pabaigos koncertą Vilniuje

  • Teksto dydis:

Besibaigiant kalendorinei vasarai, 2021 m. rugpjūčio 29 d. 18 val. susitikti muzikinio baro „Artistai“ kiemelyje (Kazimiero g. 3, Vilnius) kviečia žinomas aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Kostas Smoriginas.

Pritariant ištikimam bendražygiui, jo dainų aranžuotojui, kompozitoriui Audriui Balsiui (klavišiniai) ir gitaros virtuozui Martynui Kuliavui, artistas pristatys atnaujintą dainų programą. K. Smoriginas žada atlikti keletą naujų dainų, papildyti repertuarą seniau sukurtais, bet nepelnytai primirštais kūriniais, ir, žinoma, nepamiršti ištikimų klausytojų atmintyje gyvenančių dainų.

Su bičiuliu, kompozitoriumi, aranžuotoju A. Balsiu K. Smoriginas dirba ne pirmus metus. Talentingas ir jautrus muzikantas yra aranžavęs bardo kompaktines plokšteles, kūrė muziką jo spektakliams. Prie dviejų bičiulių prisijungė ir jau ne vienerius metus groja ir ilgametę sceninę patirtį turintis gitaristas M. Kuliavas, kurio virtuoziškai valdoma gitara suteikia publikos pamėgtoms K. Smorigino dainoms naujų atspalvių. Visi trys kūrėjai teigia, kad kartu jaučiasi komfortiškai, papildo vienas kitą, o repeticijų ir koncertinis laikas visada įdomus ir turiningas.

Šių metų pavasarį pasirodė itin subtilaus dizaino dviguba vinilinė plokštelė su dainų tekstais. Tiek CD, tiek LP Artisto gerbėjai galės įsigyti koncerto „Artistuose“ metu.

Belieka pasižymėti rugpjūčio 29 d. ir apsilankyti K. Smorigino vasaros pabaigos koncerte, kuriame pasisemsite vilties, jėgos, išminties ir šviesos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Haris

Haris portretas
Žmogui ne tas galvoje,ne koncertai ir kažkokiu narkomanų išsidirbinėnimai.Jums reikia pinigų,tai jūsų reikalas,vet nebrukite miestams kad jie mokėtų iš miesto biudžeto už galvijų pasidodymus viešumos lauko scenose,sukelinat grandiozinius triukšmus,narkotikų,archogolio naudojimą.Nes tokiose jovaluose apsvaige miniose ,išreiške” džiaugsma”,kurio patys nesupranta.O nuo triukšmo kenčia maži vaikai ,kuriems reikalingas poilsis ir ramybė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių