Grupė „Colours of Bubbles“ kviečia į koncertą: pasiilgome groti baruose

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį praūžusioje Vilniaus knygų mugėje „Colours of Bubbles“ pristatė savo naujausią albumą „9 mm“. Muzikos salėje grupės nariai pasakojo apie norą sugrįžti prie savo šaknų ir tikro gitarinio garso. Anot muzikantų, tai – tradicinis roko albumas, kuris geriausiai skamba baruose.

Todėl „Colours of Bubbles“ visus gerbėjus kovo 27 dieną kviečia į trankų, roko ir gitarų skambesio pripildytą „9 mm“ koncertą Vilniuje, muzikos klube „Tamsta“.

„Labai pasiilgome pagroti bare, „kabake“, kur žmonės laistosi alum ir šėlsta – tam ir sukūrėm tokį albumą“, – prisipažino grupės nariai Tomas Grubliauskis ir Titas Joneliūkštis. „Tikimės, čia susirinks visi „Colours of Bubbles“ gerbėjai – kas pailsėt, o kas – gerai pašėlt.“

„9 mm“ – jau trečias studijinis roko grupės iš Šiaulių albumas, kuriam tikro britiško rokenrolo ir stygų skambesio „Colours of Bubbles“ ieškojo Jungtinėje Karalystėje. Kūrybinių ieškojimų ir ilgų naktų prie gitarų studijose Šiauliuose ir Anglijoje rezultatas – itin veržlus, maištu, greitu tempu ir energija užtaisytas albumas.

„Muziką kuriame dėl savęs ir ji pirmiausia turi patikti mums. Su „9 mm“ norėjom vėl įšokti į tuos suplėšytus džinsus, kuriuos kadaise nešiojom“, – juokauja „Colours of Bubbles“ nariai.

Singlais jau pristačiusi dvi naujausias dainas „Russian Roulette“ ir „Summer“, šiuo metu grupė ruošia vaizdo klipą dar vienam albumo kūriniui – „Only God Forgives” ir repetuoja grupės pasirodymams. Naujausias klipas bus pristatytas dar iki „9 mm“ koncerto Vilniuje, kuris įvyks kovo 27 dieną muzikos klube „Tamsta“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ar pasiilgo groti baruose ,ar nesurenka publikos salėse?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių