G. Paškevičius stebina gerbėjus ne tik koncertais, bet ir gerais darbais

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikos seras Gytis Paškevičius dar kartą įrodė, kad nuoširdumą skleisti reikia ne tik scenoje, bet ir darbais bei asmeniniais poelgiais.

Dar rugsėjo pradžioje pradėdamas savo koncertinį turą „Akimirka. Gyvenimas. Istorija“ atlikėjas nusprendė padovanoti per 200 bilietų Santaros vaikų ligoninės Onkohematologijos skyriaus kraujo vėžiu sergančių vaikų tėveliams ir kelioms neįgaliųjų organizacijoms.

„Dėl sūnaus ligos beveik 2 metus mūsų šeima gyveno „savam kokone“, vengdama masinių susibūrimų. Taigi čia buvo pirmas didelis „išėjimas“, į kurį išsiruošėm su abiem berniukais po ilgo laiko. Mažajam tai buvo pirmas toks koncertas gyvenime. Kaip nuoširdžiai jis šėlo! Per bisus spiegė visa gerkle ir niekas jo netramdė – toks laimingas buvo“, – po koncerto rašė viena iš mamų.

Kita moteris tikino, kad koncertas tikrai padėjo atsipalaiduoti, pamiršti rutiną, o garsai ir vaizdai perkėlė į vaizdingą, gerų emocijų pasaulį. „Vienintelis trūkumas – „Siemens“ arena nepritaikyta žmonėms su negalia, – rašo viena iš koncerto dalyvių. – Vestibiulyje nėra kėdžių, kur būtų galima atsisėsti, o tai yra svarbu. Tačiau ši mintis skirta tikrai ne G.  Paškevičiui“.

Pakalbinti tėveliai negailėjo padėkos žodžių už tokią dovaną: „Manau, kad tokia G. Paškevičiaus dovana – labai gražus gestas, kuris padarė mums tikrą šventę“, „Ačiū Gyčiui už jo magišką dovaną – paskutinis rugsėjo penktadienis mums buvo nepaprastas...“ Labai gerai praleidome laiką, pasikrovėme geromis emocijomis ir visą vakarą po koncerto kalbėjomės, kas kam labiausiai patiko. Labai didelis ačiū atlikėjui už kvietimą ir galimybę dalyvauti koncerte“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

weks

weks portretas
Šaunuolis, tikrai geras pavyzdys kitiems
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių