Paskutinės dienos: nebeliks prie šviesoforų esančių lentelių su žaliomis rodyklėmis

Liko 5 dienos, kai nustos galioti visos prie šviesoforų esančios lentelės su žalia rodykle į dešinę.

Nuo lapkričio 1 d. jau leidžiama įrengti šviesoforus, kurių pagrindinis žalias signalas yra be rodyklių, su papildoma sekcija į dešinę, todėl atsiranda galimybė sukti į dešinę, net jei nedega papildoma sekcija su rodykle į dešinę. Tačiau tai leidžiama tik tada, jei tuo metu dega žalias skritulio formos šviesoforo signalas be rodyklių.

Jei dega pagrindinis žalias signalas su juodomis rodyklėmis, o papildoma sekcija išjungta, galima važiuoti tik pagrindinio žalio signalo rodyklių kryptimis.

Kai papildoma šviesoforo sekcija išjungta, bet dega pagrindinis žalias skritulio formos signalas (be rodyklių), leidžiama sukti į dešinę praleidžiant pėsčiuosius ir dviratininkus. Toks eismo reguliavimo būdas suteikia galimybę vairuotojams sukti į dešinę trimis atvejais: degant žaliam signalui be rodyklių su išjungta papildoma sekcija (reikia praleisti pėsčiuosius ir dviratininkus), degant žaliam signalui su įjungta papildoma sekcija ir degant raudonam signalui su įjungta papildoma sekcija.

Papildomos lentelės su žalia rodykle į dešine galios iki sausio 1 d. Net jei tuomet ir liks dar nenukabintų lentelių, važiuoti pagal jas nuo Naujųjų bus draudžiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bus

bus portretas
kaip Indijoje ........... visus šviesoforus ir lenteles nuims - eismą rankom reguliuos Soroso agentai

Dabar net

Dabar net portretas
į kiemą nebegaliu įvažiuoti. Reikia stovėti, deganr raudonai šviesai. Nors sankryžos nėra. Tik posūkis į dešinę...:(

Pasipiktines

Pasipiktines portretas
Lenteles skubat nukabinti, o papildomu sekciju neirengiat. Kas tas a**las, kuris sugalvojo kamsciu sudarymo programa?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių