„Žalgirio“ sezonas prasitęsia – vasarą bus pristatyti nauji krepšinio klubo ledai

  • Teksto dydis:

Šią vasarą visiems krepšinio klubo Kauno „Žalgiris“ sirgaliams bus pristatyti specialiai klubui sukurti ledai. Tai unikalus žaliai-baltas desertas, kokio Lietuvos rinkoje dar nebuvo. Planuojama, kad naujas produktas parduotuvėse atsiras liepą, tačiau sėkmingų pardavimų tikimąsi ir reguliariojo krepšinio sezono metu

Žalia ir balta – tai naujųjų ledų spalvos: traškų žalią ledų ragelį pripildo baltas plombyras, pagardintas natūraliu kivių ir kriaušių įdaru. Naujuosius ledus sukūrė „Dadu“ prekės ženklą atstovaujanti „Vikeda“, turinti 22 metų patirtį šaldytų desertų kategorijoje: įmonė jau antrus metus į Vokietiją eksportuoja Dortmundo futbolo klubo „Borussia“ geltonai-juodus ledus, kur šie sulaukė didžiulio pasisekimo. Planuojama, kad naujieji „Žalgirio“ ledai sulauks sėkmės ne tik Lietuvos rinkoje, bet ir kitose Europos šalyse, kuriose ši komanda turi savo sirgalių.

Siekiame, kad ragaudami šį desertą, aistruoliai mus palaikytų, prisimintų ir taip lauktų sezono drauge.

„Kauno „Žalgirio“ klube mes viską darome dėl gerbėjų ir stengiamės būti kuo arčiau jų ne tik arenose, bet ir kasdieniame gyvenime. Siekiame, kad jie nepamirštų „Žalgirio“, patirtų emocijų ne tik sezono metu, bet ir visus metus. Tad nors vasarą rungtynės nevyksta ir iš klubo naujienų nedaug, mes intensyviai ruošiamės rudeniui. Tuo metu siekiame sudaryti galimybę prie „Žalgirio“ prisiliesti patiems sirgaliams, o vasarą tam nėra geresnio produkto už ledus. Siekiame, kad ragaudami šį desertą, aistruoliai mus palaikytų, prisimintų ir taip lauktų sezono drauge. Praėjusią vasarą šis sprendimas pasiteisino. Tikimės, kad ir šie ledai bus pamėgti, o mes galėsime tęsti savo partnerystę su „Vikeda“, siūlydami sirgaliams įdomius produktus ir ateityje“, – teigia Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas. 

Planuojama, kad nuo kiekvienos parduotos ledų porcijos sutarta suma bus skiriama į klubo į biudžetą. Koncerno „Vikonda“, kuriai priklauso „Vikedos“ įmonė, vadovas Mindaugas Snarskis teigia, kad tai – svarbus žingsnis įmonių grupės ir krepšinio klubo partnerystės įtvirtinime.

„Žalgiris“ yra visų mūsų kraujyje – visas kolektyvas su nekantrumu laukia svarbiausių rungtynių. Kita vertus, greito apyvartumo prekių kategorijoje „Žalgirio” vardas dar yra menkai išnaudotas ir mes čia matome didelį potencialą. Nors „Žalgirio“ ledų būta ir praeityje, mes manome, kad „Dadu“ gali pasiūlyti kokybišką ir inovatyvų sprendimą, kurio taip trūko. „Vikeda” yra paruošusi rinkai ledus, kurie bus to lygio, kurio ir turi būti produktas, nešiojantis „Žalgirio” vardą“, – teigia M. Snarskis.

Pirmoji ledų partija leis naujojo produkto paragauti kiekvienam krepšinio klubo sirgaliui, o tolimesnei paklausai įtaką turės vasaros orai. Tačiau ledų gamintojai tikisi, kad naujasis produktas padės praplėsti ledų vartojimo laikotarpį ir pasibaigus šiltajam sezonui.

„Vasaros laiku, kada ledų suvartojame daugiausiai, Kauno „Žalgirio“ sezonas baigiasi. Tad klubui šie ledai yra tam tikras sezono praplėtimas, o mums tai galimybė turėti sėkmingą produktą ir šaltuoju metu. Tačiau, žvelgiant į ateitį, „Žalgiris“ yra ne tik visos Lietuvos komanda, jis yra ir aukščiausios Europos krepšinio lygos dalis. Tai reiškia plačią ir didelę auditoriją. „Vikeda“ turi visas galimybes tą auditoriją pasiekti, nes šiuo metu „Dadu“ ledai yra prieinami nuo Lietuvos iki Jungtinių Amerikos Valstijų. Šiems ledams pasiteisinus vietinėje rinkoje, jo plėtros galimybės didžiulės“, – sako M. Snarskis.

Įmonės „Vikeda“ generalinis direktorius Algirdas Gauronskis teigia, kad „Žalgirio“ ledai – tai natūralus ir kokybiškas produktas, kuris turėtų patikti ne tik „Žalgirio“ gerbėjams, bet ir kitiems ledų mėgėjams.

„Nors šiame produkte bus daug žalios spalvos, jo gamyboje nenaudojame dirbtinių dažiklių: visos medžiagos, ingredientai yra natūralūs. Sudėtingiausia buvo išgauti žalią ragelio spalvą, tai ledų pramonėje yra sunkiai pasiekiama. Tam pasitelkėme natūralų augalų chlorofiliną. Be to, tai bus pieniški ledai, kuriuos gaminsime iš natūralaus nenugriebto pieno“, – teigia A. Gauronskis.

Naujųjų ledų pakuotė bus vienintelė ledų pakuotė Lietuvoje, kuri leis interaktyviai įsitraukti į „Žalgirio“ gyvenimą: stebėti ir būti svarbiausių įvykių sūkuryje. Ant pakuotės puikuosis geriausios 2018-2019 metų „Žalgirio“ sezono nuotraukos, kurios atspindės karščiausias fanų emocijas ir išgyvenimus dėl mylimos komandos. Taip pat ledų pakuotę papuoš įsimintiniausios bei populiariausios sirgalių skanduotės.

Nuo liepos mėnesio naujųjų „Žalgirio“ ledų bus galima įsigyti visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių