PLC „Mega“ skelbia, kaip dirbs per Kalėdų šventes ir Naujuosius metus

  • Teksto dydis:

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ valdytojai praneša, kad per Kalėdų ir Naujųjų metų šventes dirbs kitaip nei įprastai.

„Prieššventinis laikotarpis intensyvus: jau startavo kalėdinė prekyba, įžiebta Kalėdų eglutė, veikia tradicinis kalėdinis paštas, kursuoja kalėdinis traukinukas, virtualiai keliauti kviečia magiškos Kalėdų Senelio rogės. Gruodžio 7–10 d. „Megoje“ vyks kalėdinė mados, stiliaus, skonių ir dovanų mugė, kurioje savo gaminius pristatys daugiau kaip 100 dizainerių, kūrėjų ir gamintojų. Nors šventinė prekyba ir pramogos sutraukia didžiulius lankytojų srautus, kasmet per šventes prekybos centre įsikūrusių parduotuvių, paslaugų, pramogų vietų ir restoranų darbo laiką keičiame taip, kad daugiau laiko su savo artimaisiais galėtų praleisti ir „Megos“ darbuotojai. Taip pat elgsimės ir šiemet: pirmąją Kalėdų dieną nedirbsime, taip pat bus keičiamas ir „Megos“ darbo laikas kitomis šventinėmis dienomis“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Kasmet per šventes prekybos centre įsikūrusių parduotuvių, paslaugų, pramogų vietų ir restoranų darbo laiką keičiame taip, kad daugiau laiko su savo artimaisiais galėtų praleisti ir „Megos“ darbuotojai.

 

Per Kūčias, gruodžio 24 d., didžioji dalis PLC „Mega“ įsikūrusių parduotuvių, paslaugų, pramogų vietų ir restoranų dirbs trumpiau – nuo 10 iki 18 val. (išskyrus sporto centrą „VS Fitness“, kuris savo lankytojų lauks nuo 9 iki 15 val.). Trumpės ir „Rimi Hyper“ bei „Senukų“ darbo laikas: „Rimi Hyper“ dirbs nuo 9 iki 20 val., „Senukai“ – nuo 9 iki 18 val.

Pirmąją Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, prekybos ir laisvalaikio centras nedirbs.

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, parduotuvės ir paslaugų vietos dirbs nuo 10 iki 21 val. Sporto centro „VS Fitness“ darbo laikas bus nuo 9 iki 18 val. Pramogų vietos ir restoranai lankytojų lauks nuo 10 iki 22 val. „Rimi Hyper“ darbą  pradės įprastu laiku – 9 val., tačiau darbą baigs valanda anksčiau ir dirbs iki 21 val. „Senukų“ darbo laikas 10–21 val.

Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 d., tiek parduotuvės, tiek paslaugų ir pramogų vietos, restoranai veiks 10–19 val. Sporto centro „VS Fitness“ darbo laikas – 9–15 val. „Rimi Hyper“ dirbs valanda trumpiau ir savo pirkėjų lauks nuo 9 iki 21 val. „Senukų“ parduotuvė darbą baigs dviem valandomis anksčiau ir dirbs nuo 9 iki 19 val.

Pirmąją Naujųjų metų dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ veiks tik pramogų vietos ir antrame prekybos centro aukšte įsikūrę restoranai, tačiau ir jie darbą pradės vėliau bei baigs anksčiau nei įprastai. Jų darbo laikas bus nuo 12 iki 20 val. Atkreipiame dėmesį, kad sausio 1 d. pirmame prekybos centro aukšte esantys restoranai nedirbs. Nedirbs ir vaikų edukacinis pramogų centras „CurioCity“.

Išsamius šventinius darbo laikus galima rasti www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Feliksas

Feliksas portretas
Š...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių