Pirmasis metų sekmadienis: laimėtas butas ir Aukso puodas

  • Teksto dydis:

Pirmasis 2020-ųjų sekmadienis į „Teleloto“ studiją atnešė didžiulę šventę – paaiškėjo, kas laimėjo visiškai įrengtą trijų kambarių butą Vilniuje, o vienam žaidėjui atiteko „Aukso puodas“.

Buto laimėtoja jaučiasi lyg sapne

Šventiniu laikotarpiu, net penkias savaites, kiekvienos laidos metu buvo traukti pretendentai laimėti butą. Sausio 5-ąją į „Teleloto“ studiją atvyko keturi žaidėjai iš penkių atrinktų. Jie tokia pat eilės tvarka, kokia buvo išrinkti, traukė vokus – trijuose iš jų slėpėsi piniginiai paguodos prizai, o viename – visiškai įrengtas trijų kambarių butas Vilniuje.

Visiems žaidėjams pasirinkus vokus, pirmasis savąjį atidarė Vaidas iš Biržų, keliomis sekundėmis aplenkęs Janiną iš Plungės rajono ir Ingridą iš Telšių. Visi jie rankose laikė vokus su paguodos prizais.

Paskutinė pretendentė ir ketvirtoji žaidėja, Rima iš Varėnos, atidarinėdama savąjį voką dar nesuprato to, ką jau žinojo visi studijos svečiai ir televizijos žiūrovai – tai ji laimėjo naują būstą.

Pasigirdus fanfaroms ir sveikinimo šūksniams, į studiją įbėgus laimingiems artimiesiems, nugalėtojos veide sužibo laimės ašaros. „Tikrai nesitikėjau. Nesuprantu kas įvyko“, – kartojo apstulbinta laimėtoja.

Dar daugiau džiaugsmo teikia tai, jog buto laimėjimą atnešusį bilietą Rimai švenčių proga padovanojo sūnus. Prieš pat sekmadienio žaidimą kalbinta žaidėja sakė, kad nesitiki laimėti, džiaugėsi vien pakliuvusi tarp penkių laimingųjų – tai Rimai buvo asmeninis laimėjimas, puiki sūnaus dovana.

Iškart po laidos „Teleloto“ vedėjas Tadas Rimgaila pakvietė Rimą ir jos šeimą apsilankyti laimėtame būste. Įžengus pro duris, visų veidai nušvito šypsenomis. „Kaip gražu! Nesitikėjome, jog viskas bus taip apgalvota“, – džiūgavo laimėtoja ir pridūrė, jog vis dar nesuvokia kas nutiko.

Su Rima kalbėjomės ir pirmadienį – norėjome sužinoti, kaip laimėtoja jaučiasi dabar. „Viskas įvyko taip greitai, kol kas dar sunkiai suvokiu faktą apie laimėjimą. Dalyvavimui žaidime užsiregistravau sausio 2 d., o po trijų dienų jau rakinau naujo būsto duris. Atrodo, jog viskas vyksta sapne“, – juokėsi moteris.

Kam atiteko Aukso puodas – 240 tūkst. eurų?

Butas buvo ne vienintelis didelis sekmadienio laimėjimas. Keliomis minutėmis anksčiau, Auksinis vakaro kamuoliukas pažymėtas „63“ numeriu, vienam žaidėjui atnešė Aukso puodo laimėjimą. Tai – Biržuose bilietą įsigijęs žaidėjas, kuriam atiteko 240 320 eurų.

Aukso puodo laimėjimas pirmojo šių metų žaidimo metu gali būti pavadintas simboliniu. Galbūt jis taps „Teleloto“ žaidėjams itin sėkmingų metų simboliu?

2019 m. loterijos Aukso puodas buvo laimėtas penkis kartus, jo laimėtojai išsidalijo daugiau nei 1 800 000 eurų.


Šiame straipsnyje: telelotoaukso puodaslaimėjimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Laimingi žmonės, džiaukitės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių