„Iki“ žaidimo visureigį laimėjo vaikų darželio auklėtoja iš Klaipėdos

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Iki“ nuo 2021 m. gegužės 3 d. iki 2021 m. rugpjūčio 29 d. visus savo pirkėjus kviečia dalyvauti žaidime „Automobilis kas mėnesį, nes mylime Jus“. Šio žaidimo prizai – net keturi prabangūs „Toyota RAV4 Hybrid“ visureigiai. Prekybos tinklas šią savaitę jau paskelbė ir pirmojo automobilio laimėtoją – ja tapo Daiva Kunelytė-Urbonienė iš Klaipėdos. Laimėtojai liepos 3 d. įteikti prabangaus juodos spalvos visureigio rakteliai.

„Norime apdovanoti savo pirkėjus ir padėti jiems kelionę po parduotuvę paversti į kelionę po Lietuvą su nauju funkcionaliu visureigiu. Šis automobilis yra hibridinis, todėl kelionės juo yra ne tik saugios ir patogios, bet dar ir draugiškos aplinkai. Prekybos tinklas „Iki“ taip pat naudoja hibridinius automobilius, o kartu norime ir savo pirkėjus paskatinti rinktis aplinkai draugiškesnes transporto priemones. Sveikiname laimėtoją ir džiaugiamės įteikdami pirmojo laimėto visureigio raktelius, tačiau žaidime dar liko trys visureigiai“, – sako Andrejus Pometko, prekybos tinklo „Iki“ rinkodaros vadovas.

Žaidime „Automobilis kas mėnesį, nes mylime Jus“ iki rugpjūčio 29 d. kviečiami dalyvauti pirkėjai, kurie bet kurioje „Iki“ parduotuvėje su lojalumo kortele „Iki premija“ ar „Iki premija senjorams“ perka prekių už 15 Eur ar daugiau. Taip pat žaidime galima dalyvauti perkant specialiu žaidimo „Automobilis kas mėnesį, nes mylime Jus“ karuliu pažymėtą prekę. Pirkėjai gauna pirkimo kvitą su žaidimo numeriu, kurį galima registruoti interneto svetainėje www.iki.lt. Ten yra skelbiamos ir išsamios žaidimo taisyklės.

Pirmojo laimėto juodos spalvos visureigio rakteliai buvo įteikti prie Klaipėdoje, Herkaus Manto g. 90, esančios „Iki Universitetas“ parduotuvės. Čia surengta nuotaikinga šventė, kurios metu skambėjo muzika, buvo dalinami ir obuoliai bei balionai.

„Iki“ nuotr.

Automobilį laimėjusi D. Kunelytė-Urbonienei pasakoja, kad sulaukusi „Iki“ atstovų skambučio, iš pradžių negalėjo patikėti, kad jai pasisekė laimėti tokį išskirtinį prizą.

„Kai man paskambino perkybos tinklo atstovai, iš pradžių buvo sunku patikėti, kad man nusišypsojo tokia laimė. Tai pirmas toks didelis laimėjimas mano gyvenime. Su šeima kaip tik svarstėme, kad reikėtų atnaujinti turimą seną automobilį, tad šis laimėtas visureigis – iš tiesų pačiu laiku. Dabar žinau, kad vos 15 Eur gali atnešti didžiulį laimėjimą“, – sako D. Kunelytė-Urbonienė.

Pasak Klaipėdoje gyvenančios moters, iš viso ji registravo 4 čekius. Laimingasis čekis buvo užregistruotas po apsipirkimo Klaipėdoje, Taikos g. 115, esančioje „IKI Žardė“ parduotuvėje. Vaikų darželio auklėtoja dirbanti D. Kunelytė-Urbonienė sako ketinanti naująjį visureigį vairuoti pati.

Laimėtojai įteiktas prabangus ir funkcionalus, aplinkai draugiškas visureigis „Toyota RAV4 Hybrid“ su naujoviška savaime įsikraunančia hibridine sistema. Šiam visureigiui būdinga tvirta išorė ir rafinuota salono apdaila. Ypač patogi vairuotojo sėdėjimo padėtis užtikrina puikų matomumą ir leidžia kontroliuoti situaciją. Erdvus ir komfortiškas jo salonas yra visapusiškai pritaikytas keleiviams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Na kiek dar vyks tas mulkinimas ir dalins mašinas?Juokinga

Lina

Lina portretas
Smagu,kad darželio mokytoja laimėjo.Yra teisybė danguje.Už ,,gyvą" darbą karantine Dievas atsidėkojo.Sveikinu kolegę.

Sima

Sima portretas
Tautiečiai pritilo...Va čia tai "pypynytė". Yra ko pavydėti -:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių