Pakeliui į biurą sustokite „Iki“: gardūs pietūs kainuos vos kelis eurus

  • Teksto dydis:

Dažnam kyla klausimas, ką rinktis pietums biure, kad netektų išleisti nemenkos sumos kavinėje ar restorane, o maistas būtų kokybiškas ir subalansuotas. Pasak Vaidos Budrienės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, siekiantiems taupiau ir greičiau pavalgyti siūloma itin plati kulinarijos produktų linija „Pagaminta IKI“. Joje gausu tradicinių, vegetariškų ar fleksitarinei mitybai pritaikytų patiekalų. Šiai linijai galioja ir speciali akcija: skubantieji į darbą iki 10 val. ryto „Pagaminta IKI“ kulinarijos gaminius gali įsigyti su 30 proc. nuolaida.

„Nuolat siekiame, kad „Iki“ pirkėjai apsipirktų paprastai ir greitai, galėtų sutaupyti kasdieniams produktams. Suprantame, kad netoli mūsų parduotuvių dirbantys įvairių biurų ir įmonių darbuotojai nori papietauti pigiau, todėl turime itin platų jau paruošto maisto asortimentą. Pastebime, kad rytais suintensyvėja pirkėjų, norinčių iš anksto pasirūpinti pietumis bei užkandžiais, srautas. Todėl siūlome ir specialią nuolaidą būtent iki 10 val. ryto“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.

Prekybos tinklo „Iki“ atstovė Vilma Juodkazienė pasakoja, kad „Pagaminta IKI“ kulinarijos liniją sudaro aukščiausios kokybės gaminiai už itin prieinamą kainą. O platus pasirinkimas leidžia kasdien mėgautis vis kitais patiekalais, tad lengvai galima paįvairinti mitybos racioną, atrasti skirtingus skonius ir kvapus.

„Iki“ kulinarijos kategorijoje net ir išrankiausi pirkėjai ras sau tinkamą pietų variantą. Turime tradicinės virtuvės valgių, populiariausių pasaulio šalių ir gardžių vegetariškų patiekalų, kurie tinka ne tik nevalgantiems mėsos, bet ir norintiems kartais pasimėgauti valgiais be jos. Kulinarijos patiekalai gaminami pagal kruopščiai sukurtus receptus, kuriuos mūsų technologai tobulina ir degustuoja, kol pasiekia aukščiausius standartus“, – sako V. Juodkazienė.

30 proc. nuolaida „Pagaminta IKI“ patiekalams, juos įsigyjant iki 10 val., galioja iki 2023 vasario 26 d. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijose dalyvaujančioms prekėms ir gaminiams iš karštos vitrinos pasiūlymas negalioja.

„Iki“ kulinarija: nuo tradicinių patiekalų iki makaronų

Geros žinios tradicinių patiekalų mėgėjams – šiuo metu renkantis tokius pietus iš  „Pagaminta IKI“ linijos, galima kaip reikiant sutaupyti.

Pavyzdžiui, sausio 9–15 d. 200 g „Jūratės“ kotletų pakuotė kainuoja tik 2,99 Eur, o 350 g pakuotė lietuviškų salotų su kumpiu – 2,19 Eur. Tuo tarpu norintieji papietauti itin greitai, gali rinktis didįjį perlenktą sumuštinį su kumpiu už 2,89 Eur arba trikampį sumuštinį su vištiena už 2,19 Eur.

Tradicinių „Pagaminta IKI“ patiekalų asortimente yra ir troškinti balandėliai su bulvėmis bei padažu, Kyjivo kotletai, burokėlių salotos, žemaičių blynai, raugintų kopūstų ir kiaulienos karkos troškinys, pagardintas svogūnais, morkomis, pomidorais, įvairiausiais prieskoniais bei sviestu.

Pasak „Iki“ atstovės, tarp „Pagaminta IKI“ patiekalų savuosius pietus randa ir itališkos virtuvės gerbėjai. Jie dažnai renkasi „Carbonara“ makaronus, kurie yra tradiciškai gardinami kepta kiaulienos šonine, padažu bei sūriu. Norintieji pasimėgauti aštresniais skoniais gali rinktis meksikietiška nuotaika alsuojantį  „Chili con carne“ jautienos troškinį.

„Iki“ parduotuvėse – platus patiekalų be mėsos asortimentas

Prekybos tinklas „Iki“ nuolat rūpinasi asortimento įvairove ir stengiasi atliepti skirtingus pirkėjų poreikius, todėl reguliariai kuria naujus kulinarijos patiekalus.

„Šį mėnesį pristatome dar vieną vegetarišką naujieną – indišką troškinį su sojomis ir „Basmati“ ryžiais. Šis patiekalas buvo sukurtas vegetarams, bet tinka visiems, norintiems pasinerti į kulinarinius eksperimentus. Kario padaže troškintos morkos, svogūnai ir paprikos įgauna tolygų švelnų skonį, o sotumo suteikia sojos. Rytietiškas patiekalo natas pabrėžia kokosų gėrimas“, – sako „Iki“ atstovė.

V. Juodkazienė pasakoja, kad norintieji papietauti be mėsos gali rinktis ir indišką daržovių bei ryžių plovą Birjanis, kuris taip pat patiks rytietiškos virtuvės mėgėjams. Skonio ir sotumo patiekalui suteikia spalvinga keptų daržovių puokštė: paprikos, cukinijos, baklažanai ir svogūnai. Subtilų ryžių kvapą papildo ciberžolės, česnakų ir keptų svogūnų aromatas, o egzotiškos patiekalo kilmės pamiršti neleidžia ryškus kario skonis.


Šiame straipsnyje: ikiIki kulinarijaPagaminta Iki

NAUJAUSI KOMENTARAI

nubet

nubet portretas
gaidys ta nauja iki,konkreciai huinia ne krautuve,ner ka lygint su buvusiais Kalnieciais

JEI IKI MAISTO UŽKANDAI

JEI IKI MAISTO UŽKANDAI portretas
Ir po 15 min neapsišikI, reiškiasi gerą chemiją tik už kelis euriukus prarijau...

Pagal

Pagal  portretas
musu darbuose mokama euru skaiciu,pietus neturetu kainuoti ne puses euro!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių