- Kauno.diena.lt inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
Dažnam kyla klausimas, ką rinktis pietums biure, kad netektų išleisti nemenkos sumos kavinėje ar restorane, o maistas būtų kokybiškas ir subalansuotas. Pasak Vaidos Budrienės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, siekiantiems taupiau ir greičiau pavalgyti siūloma itin plati kulinarijos produktų linija „Pagaminta IKI“. Joje gausu tradicinių, vegetariškų ar fleksitarinei mitybai pritaikytų patiekalų. Šiai linijai galioja ir speciali akcija: skubantieji į darbą iki 10 val. ryto „Pagaminta IKI“ kulinarijos gaminius gali įsigyti su 30 proc. nuolaida.
„Nuolat siekiame, kad „Iki“ pirkėjai apsipirktų paprastai ir greitai, galėtų sutaupyti kasdieniams produktams. Suprantame, kad netoli mūsų parduotuvių dirbantys įvairių biurų ir įmonių darbuotojai nori papietauti pigiau, todėl turime itin platų jau paruošto maisto asortimentą. Pastebime, kad rytais suintensyvėja pirkėjų, norinčių iš anksto pasirūpinti pietumis bei užkandžiais, srautas. Todėl siūlome ir specialią nuolaidą būtent iki 10 val. ryto“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.
Prekybos tinklo „Iki“ atstovė Vilma Juodkazienė pasakoja, kad „Pagaminta IKI“ kulinarijos liniją sudaro aukščiausios kokybės gaminiai už itin prieinamą kainą. O platus pasirinkimas leidžia kasdien mėgautis vis kitais patiekalais, tad lengvai galima paįvairinti mitybos racioną, atrasti skirtingus skonius ir kvapus.
„Iki“ kulinarijos kategorijoje net ir išrankiausi pirkėjai ras sau tinkamą pietų variantą. Turime tradicinės virtuvės valgių, populiariausių pasaulio šalių ir gardžių vegetariškų patiekalų, kurie tinka ne tik nevalgantiems mėsos, bet ir norintiems kartais pasimėgauti valgiais be jos. Kulinarijos patiekalai gaminami pagal kruopščiai sukurtus receptus, kuriuos mūsų technologai tobulina ir degustuoja, kol pasiekia aukščiausius standartus“, – sako V. Juodkazienė.
30 proc. nuolaida „Pagaminta IKI“ patiekalams, juos įsigyjant iki 10 val., galioja iki 2023 vasario 26 d. Nuolaidos nesumuojamos. Akcijose dalyvaujančioms prekėms ir gaminiams iš karštos vitrinos pasiūlymas negalioja.
„Iki“ kulinarija: nuo tradicinių patiekalų iki makaronų
Geros žinios tradicinių patiekalų mėgėjams – šiuo metu renkantis tokius pietus iš „Pagaminta IKI“ linijos, galima kaip reikiant sutaupyti.
Pavyzdžiui, sausio 9–15 d. 200 g „Jūratės“ kotletų pakuotė kainuoja tik 2,99 Eur, o 350 g pakuotė lietuviškų salotų su kumpiu – 2,19 Eur. Tuo tarpu norintieji papietauti itin greitai, gali rinktis didįjį perlenktą sumuštinį su kumpiu už 2,89 Eur arba trikampį sumuštinį su vištiena už 2,19 Eur.
Tradicinių „Pagaminta IKI“ patiekalų asortimente yra ir troškinti balandėliai su bulvėmis bei padažu, Kyjivo kotletai, burokėlių salotos, žemaičių blynai, raugintų kopūstų ir kiaulienos karkos troškinys, pagardintas svogūnais, morkomis, pomidorais, įvairiausiais prieskoniais bei sviestu.
Pasak „Iki“ atstovės, tarp „Pagaminta IKI“ patiekalų savuosius pietus randa ir itališkos virtuvės gerbėjai. Jie dažnai renkasi „Carbonara“ makaronus, kurie yra tradiciškai gardinami kepta kiaulienos šonine, padažu bei sūriu. Norintieji pasimėgauti aštresniais skoniais gali rinktis meksikietiška nuotaika alsuojantį „Chili con carne“ jautienos troškinį.
„Iki“ parduotuvėse – platus patiekalų be mėsos asortimentas
Prekybos tinklas „Iki“ nuolat rūpinasi asortimento įvairove ir stengiasi atliepti skirtingus pirkėjų poreikius, todėl reguliariai kuria naujus kulinarijos patiekalus.
„Šį mėnesį pristatome dar vieną vegetarišką naujieną – indišką troškinį su sojomis ir „Basmati“ ryžiais. Šis patiekalas buvo sukurtas vegetarams, bet tinka visiems, norintiems pasinerti į kulinarinius eksperimentus. Kario padaže troškintos morkos, svogūnai ir paprikos įgauna tolygų švelnų skonį, o sotumo suteikia sojos. Rytietiškas patiekalo natas pabrėžia kokosų gėrimas“, – sako „Iki“ atstovė.
V. Juodkazienė pasakoja, kad norintieji papietauti be mėsos gali rinktis ir indišką daržovių bei ryžių plovą Birjanis, kuris taip pat patiks rytietiškos virtuvės mėgėjams. Skonio ir sotumo patiekalui suteikia spalvinga keptų daržovių puokštė: paprikos, cukinijos, baklažanai ir svogūnai. Subtilų ryžių kvapą papildo ciberžolės, česnakų ir keptų svogūnų aromatas, o egzotiškos patiekalo kilmės pamiršti neleidžia ryškus kario skonis.
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
A. Zuokas pardavė vyninių verslą6
Buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas savo vyno parduotuves, pavadintas „Zenoteca“ vardu, pardavė „Vynoteką“ valdančiai bendrovei, skelbia „Delfi“. ...
-
Teismas atmetė „Ryanair“ ir „Wizz Air“ skundus dėl naujų Vilniaus oro uosto rinkliavų1
Teismas atmetė Airijos ir Vengrijos oro bendrovių „Ryanair“ ir „Wizz Air“ skundus dėl 2023 metais padidintų rinkliavų Vilniaus oro uoste, pranešė Lietuvos oro uostai (LTOU). ...
-
Kaip per Velykas dirbs prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“
Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ praneša, kad šeštadienį prieš Velykas, kovo 30 d., dirbs pirkėjams įprastu grafiku, o štai šventinį Velykų sekmadienį nedirbs visai. ...
-
Senos, avarinės būklės patalpos Garliavoje atgijo prekybai ir bendruomenės poreikiams1
„Iš lauko – ant stalo“ tokiu šūkiu antrus metus Garliavos miestelio bendruomenę pasitinka „Ūkio sakmės“ turgelis, kuriame ne tik gausus vietinių ūkininkų ir gamintojų produkcijos asortimentas, bet ir edukacin...
-
Apeliacinis teismas pripažino – likviduojamos „Arvi fertis“ bankrotą T. Dudėnas inicijavo tyčia1
Lietuvos apeliacinis teismas patvirtino, kad likviduojamos bendrovės „Arvi fertis“ bankrotas buvo tyčinis, ir paliko galioti metų pradžioje apygardos teismo priimtą nutartį. Pagal ją buvusiam įmonės vadovui Tomui Dudėnui taip pat metams a...
-
„Žalgiris“ priėmė tvarumo iššūkį – per renginius naudos daugkartinius puodelius2
Po masinių renginių stadionuose bei arenose susikaupia daugybė aplinką teršiančių vienkartinių indų, todėl „Žalgirio“ arenos atstovai pristato alternatyvą – daugkartinio naudojimo puodelius. Prognozuojama, kad įgyvendinus i...
-
Stalo dekoras – ne tik akims, bet ir sielai. Velykų belaukiant...1
Šiandieninės stalo serviravimo tendencijos – tai senovės kilmingųjų palikimas derinamas su naujausiomis dekoravimo madomis. ...
-
Velykinis stalas gali būti ne tik gausus, bet ir stilingas – naujausios dekoro tendencijos
Nors kalendorinis pavasaris jau čia, visi žino – spalvingiausią ir gražiausią metų sezoną pradeda Velykos. Juk būtent ši šventė asocijuojasi su ryškiomis spalvomis, ką tik pražydusiomis gėlėmis ir kitais pavasario akcent...
-
A. Armonaitė lankosi programinės įrangos kūrimo įmonėje: Lietuva gali turėti naują vienaragį10
Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė ketvirtadienį lankosi Vilniaus programinės įrangos saulės elektrinėms kūrimo įmonėje „PVcase“. Anot jos, „PVcase“ galėtų tapti trečiuoju Lietuvos „vienaragiu...
-
VPT vadovas: išvada dėl Nacionalinio stadiono koncesijos sutarties – netrukus7
Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) netrukus baigs rašyti išvadą dėl būsimo Nacionalinio stadiono komplekso koncesijos sutarties, žada įstaigos vadovas. Pasak Dariaus Vedricko, išvada bus paviešina šią arba kitą sa...