„Maxima“ per karantiną trumpina parduotuvių darbo laiką

  • Teksto dydis:

Mažmeninės prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės per karantiną dirbs trumpiau.

Nuo pirmadienio, kovo 16 dienos, tinklo parduotuvės Lietuvoje dirbs nuo 9 val. ryto iki 20 val. vakaro. Tokia tvarka tęsis iki šiuo metu numatomos karantino pabaigos kovo 30-ąją, pranešė tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“.

„Reaguodami į mūsų šalyje įsigaliosiantį karantiną bei prisiimdami atsakomybę už savo darbuotojų ir klientų sveikatą, nuo pirmadienio trumpiname visų savo parduotuvių, įskaitant ir dirbančių visą parą, darbo laiką“, – pranešime sako „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Pasak jos, pastarosiomis dienomis susiduriama su itin išaugusia kai kurių prekių paklausa, tačiau jau prieš kelias savaites tinklas pastebimai padidino prekių užsakymų kiekius ir kol kas prekių netrūksta.

Klientai „Maximos“ parduotuvėse raginami dezinfekuoti rankas ir naudoti vienkartines pirštines – jas galima rasti prie pirkinių vežimėlių ir krepšelių. Taip pat pirkėjų prašoma, kur įmanoma, naudotis savitarnos kasomis ir taip išvengti kontakto su kasininkais, išlaikyti atstumą su kitais parduotuvių klientais.

Siekdama sulėtinti koronaviruso plitimą, Vyriausybė visoje Lietuvoje nuo pirmadienio paskelbė karantiną



NAUJAUSI KOMENTARAI

KARNORAS

KARNORAS portretas
Tačiau kainų augimas yra ir dar spartesnis ,virusas savo daro ,kam bėda kam nauda.

Jadzė

Jadzė portretas
Kokie kvaili komentarai. MAXIMA vienintelis prekybos centras, kuriame yra dezinfekcinio skysčio ir pirštinių, kituose net ir paskelbus karantiną nėra, tik dar reikėtų, kad pirkėjams ant rankų uždėtų, žmonių sąmoningumas beveik nulinis, kaip ir komentarai. Pakankamas laikas apsipirkti, o tiems, kuriems viskas blogai, tai jų liga, jiems kitaip nebus,

Tai reiškia, kad

Tai reiškia, kad portretas
per trumpesnį laiką ta pati žmonių masė grūmdysis vieni su kitais, taip sukeldami dar didesnį pavojų platinant užkratą. Čia ne sprendimas, o nesąmonė.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių