„Lidl“ atsidarė Kaišiadoryse ir peržengė 12 tūkst. parduotuvių ribą

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklas „Lidl“ peržengė išskirtinę plėtros ribą – daugiau nei 12 tūkstančių parduotuvių visame pasaulyje. Tai buvo pasiekta liepos 14 dieną, kai prekybos tinklas atidarė šešias naujas parduotuves Lenkijoje, Rumunijoje, Italijoje, Ispanijoje ir Lietuvoje, Kaišiadoryse.

Šį rytą Kaišiadorių gyventojai galėjo ne tik dalyvauti pirmosios jų mieste „Lidl“ parduotuvės atidaryme, bet ir atšvęsti viso prekybos tinklo jubiliejų. Nuo šiol prekybos tinklas „Lidl“ turi 12 tūkstančių parduotuvių, veikia 31 pasaulio šalyje, valdo daugiau kaip 200 logistikos centrų ir yra subūręs daugiau nei 360 tūkstančių darbuotojų.

„Džiaugiuosi, kad šiandien švenčiame ne tik pirmosios „Lidl“ Kaišiadoryse, bet ir dvylikatūkstantosios viso prekybos tinklo parduotuvės atidarymą. Tai rodo, kad esame didelės tarptautinės šeimos dalimi ir galime išnaudoti viso tinklo sukuriamus privalumus čia, Lietuvoje. Pirkėjams tai reiškia išskirtinį asortimentą ir galimybę gauti geriausią kokybę už geriausią kainą. Tiekėjams – galimybes augti ir žengti į užsienio rinkas. Vietos bendruomenėms ir verslo partneriams – tvarią ir sąžiningą partnerystę“, – sako „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius Radostinas Roussevas-Peine'as.

Ilgai laukta parduotuvė Kaišiadoryse

Naujoji „Lidl“ parduotuvė Kaišiadoryse yra pirmoji šio tinklo parduotuvė mieste, todėl buvo itin laukiama vietos gyventojų. Naujoji parduotuvė duris atvėrė adresu Gedimino g. 135A. Parduotuvė kiekvieną dieną dirbs nuo 7 iki 22 val., naujosios parduotuvės personalą sudaro apie 30 darbuotojų. Kaišiadoryse atidarytos parduotuvės prekybos salės plotas siekia kiek daugiau nei 1100 kv. m, parduotuvėje iš viso veikia 11 kasų – 5 iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Atidarant parduotuvę buvo prisidėta ir prie vietos infrastruktūros gerinimo – įrengta pėsčiųjų tako atkarpa lygiagrečiai Gedimino g. Parduotuvė taip pat pasižymės ir tvariais sprendimais – ant parduotuvės stogo sumontuotos saulės baterijos, o netrukus prie parduotuvės bus įrengta ir elektromobilių įkrovimo stotelė.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 64 prekybos tinklo parduotuvės 25-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje ir Kaišiadoryse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių